"Επιστημονικά συνέδρια" υπέρ των λαθρομεταναστών από ανθελληνικά κέντρα,οι αρσενοθήλυκες πόρνες του βαλκανικού μασονικού φεμινιστικού δυκτίου εν δράση

Προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν την κοινή γνώμη για την αποδοχή του επαίσχυντου νομοσχεδίου για την ιθαγένεια. Έχουν βάλει "Πανεπιστημιακούς", ΟΛΜΕ, και "εκπροσώπους" καθηγητών να να διοργανώνουν δήθεν "επιστημονικά" συνέδρια για την πολυπολιτισμικότητα! Σαν να ζούμε στις ΗΠΑ ή στην Βρετανική Κοινοπολιτεία!

Συνέδριο 1ο:

Το Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Εργαστήριο Εμπειρικής Εκπαιδευτικής Έρευνας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το Εργαστήριο Έρευνας του Κοινωνικού Αποκλεισμού και της Αξιολόγησης στην Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το Εργαστήριο Μελέτης της Μετανάστευσης και Διασποράς του Πανεπιστημίου Αθηνών και το Εργαστήριο Διαπολιτισμικών και Μεταναστευτικών Μελετών του Πανεπιστημίου Κρήτης, διοργανώνει επιστημονικό συνέδριο με θέμα «Πολιτισμική Ετερότητα, Διαμόρφωση του Πολίτη και Δημοκρατία: Εμπειρίες, Πρακτικές και Προοπτικές» που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, 7-8 Μαΐου 2010.

Δείτε ποιοι συμμετέχουν! Πληρώνουμε τόσα λεφτά στα πανεπιστήμια για να τα τρώνε κάποιοι δημιουργώντας ανθελληνικά "Εργαστήρια".

Και μας αποκαλύπτουν και το σκοπό του συνεδρίου:

------------------------
Τηλεφωνείστε όλοι και στείλτε email στον υπεύθυνο:
Παρθένης Χρήστος
210-7277516
Πανεπιστημιούπολη, Ιλίσια
157 84, Αθήνα
210-7277440
information@keda.gr


συνέχεια εδώ:
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/02/blog-post_6514.html