Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2009

O ΑΝΑΡΧΟΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΗΣ «ΜΙΚΤΗΣ» "ΣΕΚΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ & ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΩΝ" - ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ: ["ΑΝΤΙΕΡΑΡΧΙΚΟ" ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΗΣ] (!)




1.

ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ "ΣΕΚΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ"

[.....Ιχνηλατώντας τα χνάρια αυτής της πολιτικής εμπειρίας και της παρακαταθήκης αντάρτικων σχηματισμών, όπως η Ε.Ο. Οκτώβρης 80΄, η Αντικρατική Πάλη, η Επαναστατική Αλληλεγγύη, η 1η Μάη και ορισμένοι κύκλοι του Ε.Λ.Α. δεν αναζητούμε την ιστορική τους δικαίωση, αλλά τη συνέχεια και το ξεπέρασμα τους. Την ένοπλη επαναστατική κριτική και το αντιεραρχικό αντάρτικο πόλης.

Απ΄ την πρώτη στιγμή δραστηριοποίησης μας ως ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ δηλώσαμε την πολιτική και επιχειρησιακή ανεξαρτησία και αυτονομία απ΄ οποιαδήποτε «κεντρική καθοδήγηση» ή «κατευθυντήριο γραμμή». Άρα ότι γράφουμε στα κείμενα μας εκφράζει αποκλειστικά εμάς τους ίδιους και γι΄ αυτό τα βέλη οποιαδήποτε κριτικής ας πέσουν πάνω μας.....
]

2.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΝΑΡΧΟΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΩΝ ΣΤΟ SITE "ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ" ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ"

ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF:

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ PDF ΔΙΟΤΙ ΤΟ HTML ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ)

autonomo_feministiko_ergasthri_(bo).pdf

http://globalnewswire.wordpress.com/2009/04/05/αυτόνομο-φεμινιστικό-εργαστήρι/