Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΨΕΥΔΟ «ΕΠΑΝΑΔΟΜΗΣΗ» ΤΗΣ ΕΝ ΕΙΔΗ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (!)


"ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΙΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ: ΤΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΗΡΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΠΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ, ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ"


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑ

25/9/2009

H Νέα Εθνική Αντίσταση ξεκίνησε


http://deltio11.blogspot.com/2009/09/h.html

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ (ΠΕΑΕΛ)



ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

Παρακολουθούμε από καιρό την εξέλιξη μπροστά στα μάτια μας μιας απίστευτης ιστορίας: τη συστηματική εθνική αποδόμηση και τον εποικισμό της Ελλάδας. Το κράτος που έχει υποχρέωση από το Σύνταγμα να υπερασπίζει και να προστατεύει τον Ελληνικό λαό, την εθνική του ταυτότητα και το μέλλον του, μέσα στα νόμιμα σύνορα της επικράτειάς του, τηρεί μια στάση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Αντί να πάρει αποτελεσματικά μέτρα για την αποτροπή και τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης, αποδέχεται και αναμεταδίδει την ύποπτη προπαγάνδα ξένων κέντρων, που επιδιώκουν, για δικούς τους λόγους, τη διάσπαση της εθνικής συνοχής της χώρας και την εθνική της αποδόμηση.


ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ «ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ» ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ;

Προβάλλεται απροκάλυπτα από πολιτικές ηγεσίες, περιλαμβανομένων παραγόντων του κυβερνώντος κόμματος και εκπροσώπων του κράτους, το γνωστό ιδεολόγημα της παγκοσμιοποίησης ότι «πρέπει και η Ελλάδα να γίνει πολυπολιτισμική». Γιατί «πρέπει» η Ελλάδα να γίνει «πολυπολιτισμική»; Τι σημαίνει ακριβώς αυτό; Σημαίνει την εισαγωγή και εγκατάσταση στο έδαφός της ξένων πληθυσμών ώστε να γίνει «πολυπολιτισμική»; Σημαίνει τη δημιουργία στο έδαφός της εθνικών μειονοτήτων και τη Βαλκανοποίησή της ώστε να είναι ευκολότερα ελεγχόμενη από αυτούς που επιδιώκουν μια νέα τάξη στα Βαλκάνια;

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ; ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ;


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:

http://lykourgos.pa-sy-a.gr/2009/09/25/24-00/pa-sy-a_lykourgos_2009-09-25_24-00.htm#plohghsh_02