ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΩΣ TO "ΦΑΣΜΑ" ΤΩΝ "LGBT" ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΔΙΕΘΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ - Ο ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ"DAN SAVAGE" ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟΝ "ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ" ΜΕ ΕΠΙΒΟΛΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΜΒΛΩΣΗΣ

«Η έκτρωση πρέπει να είναι υποχρεωτική για 30 χρόνια» για «τον έλεγχο του πληθυσμού» λέει ομοφυλόφιλος ακτιβιστής (video)


Οι γυναίκες θα πρέπει να αναγκάζονται να κάνουν έκτρωση όταν μένουν έγκυες για τα επόμενα 30 χρόνια, ως μέρος του «παγκόσμιου ελέγχου του πληθυσμού», είπε ο ομοφυλόφιλος ακτιβιστής Dan Savage στην αυστραλιανή τηλεόραση τη προηγούμενη Δευτέρα.

Ο Savage, ο οποίος είχε αναλάβει το ‘anti-bullying’ πρόγραμμα (κατά του εκφοβισμού των ομοφυλόφιλων) με τον τίτλο “It Gets Better”, το οποίο σε μεγάλο βαθμό προωθήθηκε από τον Μπαράκ Ομπάμα, έκανε την ανακοίνωση αυτή όταν συμμετείχε σε ένα πάνελ κατά τη διάρκεια του λεγόμενου «Φεστιβάλ Επικίνδυνων Ιδεών».
Η Lisa Malouf που ήταν στο ακροατήριο, έκλεισε το πρόγραμμα, ρωτώντας, «Ποια “επικίνδυνη ιδέα”, πιστεύετε ότι θα έχει τη μεγαλύτερη δυνατότητα να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο αν εφαρμοστεί;»

Μετά από σκέψη μιας στιγμής, ο Savage απάντησε, «Έλεγχος του πληθυσμού. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη».

«Ξέρεις, είμαι “υπέρ της επιλογής” (‘pro-choice’, δηλ. υπέρ των αμβλώσεων) και πιστεύω ότι οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να ελέγχουν το σώμα τους», πρόσθεσε. «Μερικές φορές σε σκοτεινές στιγμές μου, είμαι “κατά της επιλογής”. Νομίζω ότι η άμβλωση θα πρέπει να είναι υποχρεωτική για περίπου 30 χρόνια».

Το κοινό ανταποκρίθηκε με ένθερμο χειροκρότημα (!) στην υπόδειξη ότι οι γυναίκες του κόσμου θα πρέπει να χάσουν τον έλεγχο της γονιμότητάς τους.LifeSiteNews / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ:
 http://redskywarning.blogspot.gr/2013/11/30-video.html


ΥΓ ιστολογίου αντι μέτατρον.
Ο "έλεγχος του πληθυσμού" είναι μια έκφραση που συνεπάγεται με τη "μείωση του πληθυσμου" όπως και με τον "οικογενειακό προγραμματισμό" που εντοπίζεται και στην ατζέντα 21