Η ΑΠΟΜΥΖΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΞΑΓΩΝΙΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΥΠΕΡΔΟΜΗ ΤΗΣ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ


ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΓΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΕΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΑΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΚΑΤΙΟΝΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΕΙΤΕ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΡΧΙΑΣ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΛΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΥ Ή ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΘ΄ ΑΥΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟ ΡΟΛΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΣΕ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ή ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΙΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΕΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ Ή ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΟΜΗΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΩΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘ΄ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΙΣ ΚΑΤΙΟΥΣΕΣ ΣΥΝΑΡΧΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΟΜΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΥΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΦΑΝΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ–ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΝ ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΚΔΟΧΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΥΡΑΜΟΕΙΔΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΙΟΝΤΑ ΤΡΙΓΩΝΙΚΑ Ή ΠΥΡΑΜΟΕΙΔΗ ΜΕΣΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΜΠΕΡΙΕΧΩΝ ΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΩΣ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΩΜΑΤΩΣΕΙΣ ΒΑΣΕΙ ΜΙΑΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΠΥΡΑΜΟΕΙΔΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ “SIERPINSKI” ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ, ΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΤΑΝΕΜΗΜΕΝΩΝ ΙΕΡΑΡΧΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΧΙΩΝ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΡΙΓΩΝΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΩΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑΥΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΟΝΤΑΣ ΕΞ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΚΑΤΙΟΥΣΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ.


ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΩΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ Ή ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΧΙΚΕΣ ΔΟΜΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ Ή ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΔΥΟ ΠΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΩΘΕΝ ΑΡΧΗ ΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ ΕΠΙΠΕΔΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΩΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΦΑΝΟΥΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ Ή ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.


Η ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΟΕΙΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΝΟΜΙΚΟΥΣ Ή ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΙΔΙΟΤΥΠΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΥΝΑΜΑ ΑΝΑ ΤΟΜΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ.


ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΟΕΙΔΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΝΤΟΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΠΥΡΑΜΟΕΙΔΗ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΓΑΛΗΣ Ή ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΜΕΙΖΟΝΕΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΡΟΛΟΥΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ. ΣΧΗΜΑΤΙΚΑ–ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΟΡΙΟΘΕΤΕΙ ΣΑΝ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΜΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΗΤΟΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΡΧΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΑΤΙΟΝΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ Ή ΤΕΤΡΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΡΧΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΑΤΙΟΝΤΩΝ ΠΛΕΥΡΩΝ.

ΟΙ ΜΕΙΖΟΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ, ΣΤΑ ΕΞΑΓΩΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.


Η ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΥΡΑΜΟΕΙΔΕΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ ΠΥΘΑΓΩΡΕΙΩΝ)
  
ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΕΞΑΓΩΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΡΙΓΩΝΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΑ ΣΧΗΜΑ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΔΕ ΕΞΑΓΩΝΟ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΚΕΛΙ ΜΙΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΑ, ΣΕ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΕΝΑΝ ΚΥΒΟ.
ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ, ΒΑΣΙΛΙΑ, ΤΣΑΡΟ Κ.Λ.) ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΥΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΗΓΕΤΗ.


ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΕΛΙΣΣΑ ΗΤΑΝ ΑΝΔΡΑΣ ΠΑΡΟΛΛΟ ΠΟΥ Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΑΝΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΕΙ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΜΟΝΑΡΧΙΑΣ.

ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ Η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΕΡΙ, ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΑΝΙΔΟΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΦΥΤΩΝ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΚΑΙ ΖΩΤΙΚΟ ΚΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΙ, ΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟ, ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣο ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΑΓΑΘΩΝ, ΑΛΛΑ Η ΚΑΘ΄ ΕΑΥΤΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΜΙΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΩ ΚΛΙΜΑΚΩΣΕΩΝ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΟ-ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ Η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΟΥ ΕΜΠΟΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ “ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΑ” ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΥΠΟ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ.

Η ΕΤΗΣΙΑ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΨΕΛΩΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΕΝΑ ΕΜΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΙΟΛΑΤΡΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΜΕΛΙ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ.

ΟΙ ΙΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΣΙΑΣ ΝΤΙΑΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΝ “ΜΕΛΙΣΣΑΙ”, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΙΕΡΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΩΣ ΜΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑ, ΩΣ “ΔΕΛΦΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΑ”. ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΛΑΤΡΕΥΟΝΤΑΝ Η «ΑΜΑΖΟΝΑ ΜΕΛΙΣΣΑ», ΕΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΕΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΛΗΣ ΗΤΑΝ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΕΡΕΙΕΣ –“ΜΕΛΙΣΣΕΣ” ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΕΥΝΟΥΧΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΕΑ.
  
 


Η ΔΕΒΟΡΑ – DEBORAH ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΦΗΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΣ- ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ (ΚΡΙΤΕΣ 4:5) Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΡΙΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ. ΉΤΑΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΛΑΦΙΔΩΘ (ΚΡΙΤΕΣ 4:4). ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΩΣ ΜΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΕΒΟΡΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ “ΜΕΛΙΣΣΑ”.

ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ. ΑΥΤΟ ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ.

ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΜΑΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΑΓΙΑ ΤΩΝ ΤΑΥΡΩΝ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΑΙΟΥ, Ή ΕΞ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ.

ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΑΙΟΥ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΥΡΥΔΙΚΗΣ. Η ΚΥΡΗΝΗ ΣΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΩΝ ΝΑΪΑΔΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΑΙΟ ΝΑ ΑΝΕΓΕΙΡΕΙ ΒΩΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΡΥΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΝΕΑΡΟΥΣ ΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΜΑΛΕΣ. Ο ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ ΑΦΟΥ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΝΕΑ ΜΕΡΕΣ ΞΕΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΜΗΝΟΣ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΛΛΕΞΕ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΨΕΛΗ.

ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΡΑ. ΌΤΑΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΕΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΟΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΚΕΡΗΘΡΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙ.

ΟΙ ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΣΥΡΙΟΙ ΕΧΥΝΑΝ ΜΕΛΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΜΕΛΙΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΩΝ.

ΣΤΟ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ “ΙΛΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ”, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΤΥΠΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΡΟΙΑΣ", ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΛΙΣΣΑ. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ.

ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΓΑΡΟ ΣΛΗΜΑΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΑ ΕΡΝΕΣΤΟΥ ΤΣΙΛΛΕΡ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΟ 1878 ΩΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΡΙΚΟΥ ΣΛΗΜΑΝ, ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΤΡΟΙΑΣ. ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΕΘΩΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ΑΜΑΖΟΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.

BEE "ILION MELATRHON"

ΤΟ ΙΛΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΣΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΟ ΠΛΑΚΑΤ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΩΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ, ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑ, ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΝΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ "ΥΒΡΙΔΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ" ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΤΩΝ ΜΕΡΟΒΙΓΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΘΗΚΑΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΩΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ: «ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΕΛΙ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΘΕΪΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΚΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ« ΚΥΨΕΛΗ » (JUAN ANTONIO RAMIREZ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ, Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ "BEEHIVE"), ΕΔΡΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ILLUMINATI ΜΕ ΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ. Ο ΚΟΜΗΣ ΜΙΡΑΜΠΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ «ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ». [JB: 98]

ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟ Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚO ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΑΙΓΥΠΤΟ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΆΝΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ. Ο ΦΑΡΑΩ ΕΠΙΣΗΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ “ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥ”.ΠΕΡΙΠΟΥ ΤριακΟσιΕΣ μΕλισσες απΟ ΑΤΟΦΙΟ χρυσΑΦΙ ανακαλΥφθηκαν στον τΑφο του Childeric της ΜΕΡΟΒΙΓΓΕΙΑΝΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΤΟ 1653  ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ότι η κυψΕλη ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ  ΣΥΝΔΕΘΗΚΑΝ ΜΕ τΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΡΟΒΙΓΓΕΙΩΝ.ΜΕΛΙΣΣΕΣ Θα χρησιμοποιηΣεΙ ΚΑΙ ο ΝαπολΕων ως μοτΙβο σε ολες τις μοκΕτες του, καθΩς και για ΤΙΣ ρΟμπες ΚΑΙ ΤΗ στΕψη του ΕΝΩ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΑΛΔΙΚΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ, ΟΙΚΟΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ. HERLADIC SYMPOLS
Η μΕλισσα εΙναι επΙσης το εραλδικΟ έμβλημα του ΟΙΚΟΥ BARBERINI http://en.wikipedia.org/wiki/BarberiniΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΝΙΑΙΑ, ΕΞ΄ΑΡΧΗΣ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ Η ΚΥΨΕΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΔΙΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ.

ΒΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ ΤΟΝ 19 ΑΙΩΝΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ – CRAFT MASONRY.beehive

 

In the 19th century, certificates such as this were commonly issued to Masons to show that they had taken the three degrees of Craft Masonry in a regular lodge

ΠΗΓΕΣ:


ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΤΙ Η “ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑ” ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΜΥΘΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ, ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΟΥΣ, ΝΕΜΡΩΔ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ «ΓΙΓΑΝΤΕΣ», ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ. Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΤΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ.

The Beehive is "symbolic of the lodge itself as only the bees in the hive are aware of the activities inside. … under the guidance of the queen bee, the worker bees cheerfully and industriously perform their duties." ( The Secret Handshake, Secret Word, Secret High Sign, and the Nature of Freemasonry) Bees and the beehive are perfect symbols for the collusion of a secret society. Quoting from the Masonic Journal Sakul Gibi (Like a Plummet), Harun Yahya reiterates: "Bees cannot work unless in darkness…Your left hand must not know what your right hand does. Symbols are effective in the countless purposes of secrecy, and also in greater things." (The Knights Templar, p.172)


Η ΚΥΨΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΕΥΡΕΩΣ ΣΕ ΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ 18ΟΥ ΚΑΙ 19ΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ “ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ” ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ. ΕΠΕΙΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ.

ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΜΗΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΣΥΝΟΨΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΠΟΥ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ ΒΟΥΙΖΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΑΚΟΥΡΑΣΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ. ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Η ΚΥΨΕΛΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.


N 392. Beehive (Masonic symbol of industry utilized in the 3rd degree); radiant sun with a human face. Very similar to the medal struck in 1788 (below), commemorating the scientific society, Cercle des Philadelphes, whose founders and majority of its members, were Masons and anti-Mesmerists. Mesmer himself, ironically enough, was a member of the occult-Masonic Philadelphes de Narbonne.ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΒΙΒΑΣΜΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ. Η ΚΥΨΕΛΗ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ.

The Beehive and word "industry" became the official motto and emblem for Utah on March 4, 1959. Industry is associated with the symbol of the beehive. The early pioneers had few material resources at their disposal and therefore had to rely on their own "industry" to survive. The beehive was chosen as the emblem for the provisional State of Deseret in 1848 and was maintained along with the word "industry" on the seal and flag when Utah became a state in 1896.

http://www.utah.com/visitor/state_facts/symbols.htm

ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ.

                                                                                          flag of cci

το “γαλλικο κλειδι” me to εξαγωνικο “παξιμαδι”-βιδα που εχει το τελειο  σχημα  για την προσφυση και το κλειδωμα του κλειδιου στην ΕΞΑΓΩΝΙΚΗ κεφαλη ανηκουν παραδοσιακα στον πυρηνα συμβολισμων της βιομηχανιασ.

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ, Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ (1804 ΕΩΣ 1814, ΚΑΙ 1852 - 1870) ΛΟΓω ΤΩΝ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΛΑΒΕΙ ΕΝΩ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ οτι ηταν Ο ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ FLEUR-DE-LYS, ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛIΑΣ. Η ΘΕΩΡIΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥ JEAN JACQUES CHIFFLET.

ΤΟ FLEUR-DE-LYS ΔΕΝ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΣΤΗ ΒΑΒΥΛΩΝΑ, ΤΗ ΡΩΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ. ΩΣΤΟΣΟ, ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ FLEUR-DE-LYS ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΟΡΦΟΤΥΠΙΚΩΣ ΣΥΝΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ, ΕΝΣΑΡΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΡΟΒΙΓΓΕΙΩΝ.Η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ Οτι ΟΙ ΜΕΡΟΒΙΓΓΕΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΕΚΤΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΝ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑ τους.
Η ΕΣΤΙΑΣΗ (ΕΜΦΑΣΗ απΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ) προΣ στους ΜΕΡΟΒΙΓΓΕΙΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 20ο ΑΙΩΝΑ, ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Louis Vazart ΙΔΡΥΣΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗ Stenay-sur-Meuse ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Cercle SAINT Dagobert II ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΜΕΡΟΒΙΓΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ DAGOBERT.ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ της Ο VAZART ΕΠΕΛΕΞΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ  Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΑΓΩΝΟ –  ΤΟ ΣΧΗΜΑ ενΟς ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΚΥΨΕΛΗΣ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ένα ΤΡΙΓΩΝΟ. ΤΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΤΑΙ από έναν ΚΥΚΛΟ.
Η ΕΠΙΛΟΓΗ της ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΕΠΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. Η ΓΑΛΛΙΑ εΙναι ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΩΣ  l'Hexagone ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ της ΧΩΡΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ένα ΕΞΑΓΩΝΟ. ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΕΡΜΑ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ"ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ (ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ) ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΥ  ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ το σχημα τησ χωρασ ΜΕ ΕΞΑΓΩΝΙΚΕΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ«Coincidently, the centre line of l’Hexagone closely mirrors the old Paris Meridian, passing near Paris in the north and Rennes-Le-Château in the south. The Paris Meridian - an imaginary arc that measures the hours of the day – was later replaced by London’s Greenwich Meridian as the international standard for time keeping. However, in recent years the Paris Meridian has been romanticized and somewhat merged with the notion of the Rose-Line, a mythical sort of ley-line that allegedly connects esoterically significant sites from Roslyn Chapel in Scotland to Saint Sulpice in Paris, and on to Rennes-Le-Château in the South of France. Despite its spurious invention, it is worth mentioning that the two sites that top and tail the Rose-Line; Roslyn Chapel and Rennes-Le-Château, each feature Bee symbolism in rather bizarre ways. And while we have only begun to unravel Rennes-Le-Château’s connection with Bees, it would be a shame if we did not pause long enough to first discuss its Rose-Line counterpart in the north.»
αποσπασμα απΟ εδΩ: http://andrewgough.co.uk/bee3_1.html
ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, ΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΔΟΞΑΣΙΩΝ ΓΥΡΩ απο τισ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ Η ΑΝΤΙΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ 'ΤΩΝ ΠΕΡΙ ΤΑ ΖΩΑ ΙΣΤΟΡΙΩΝ', ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

ΣΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ Ο ΒΙΡΓΙΛΙΟΣ [16] ΚΑΙ ΣΕΝΕΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS ΚΑΙ ΣΑΙΞΠΗΡ ΚΑΙ Ο BERNARD MANDEVILLE ΣΤΟΝ "ΜΥΘΟ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ". Ο ΤΟΛΣΤΟΪ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΑΣΕΙ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΛΙΣΣΩΝ. ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΤΕΣΚΙΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΞ.

«Μια αράχνη διευθύνει διαδικασίες που μοιάζουν με εκείνες ενός υφαντή, και μια μέλισσα κάνει να ζηλέψουν πολλούς αρχιτέκτονες στην κατασκευή των μελίσσιων της. Αλλά αυτό που διακρίνει τον χειρότερο αρχιτέκτονα από την καλύτερη των μελισσών είναι ότι ο αρχιτέκτονας στήνει το κατασκεύασμα του στη φαντασία του προτού να το δημιουργήσει στην πραγματικότητα."34»ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ UPTON SINCLAIR Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟ EPIC MOVEMENT ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΜΕΛΙΣΣΑ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΤΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΛΥΝΕ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΙΔΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ. 
ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ, Ο SINCLAIR ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.

http://voices.yahoo.com/the-brilliant-failure-upton-sinclair-epic-15525.htmlΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΜΕ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ.

This 1867 Cruikshank cartoon is a re-working of one he produced in 1840. Here, he defends the status quo in the face of the new campaign for the extension of the franchise. Cruikshank cannot see what benefit the working man would gain from being able to vote.
ΠΗΓΗ: http://www.historyhome.co.uk/peel/politics/beehive.htm

       BRITISH BEEHIVE
 

ΤΟ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ Η ΚΥΨΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΥΠΟ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΙΟΝΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΔΟΜΙΚΑ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΚΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΕΚΤΟΠΙΣΤΗΚΕ Ή ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΗΚΕ ΕΝΩ ΟΙ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΣΤΡΩΜΑΤΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΗ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΑΡΧΗΣ ΓΙΝΟΜΕΝΗΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΈΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ “ΕΚΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΜΕΝΗΣ” INDUSTRIALIZED ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΤΩΝ 1760-1860.
ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ.ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΜΟΙΟΣΤΟΙΧΕΙΟΤΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΡΑΤΗ ΕΝΤΟΠΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΥΡΙΩΣ ΕΚΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ. ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΗΤΑΝ:

1. Η ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΑΝ ΤΗ ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ,
2. H ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ,
3. H ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ ΣΤΗ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑ,
4. H ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΩΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΟΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
5. OΙ ΥΨΗΛΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Ο ΟΡΟΣ "ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ. ΠΡΩΤΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 19ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΕΣΟΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ (ΤΑΞΙΚΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ) ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Ο ΟΡΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΧΡΗΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΤΟΥ A. TOYBEE[1], ΤΟ 1884, ΟΠΟΥ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΧΡΗΣΗ. (ΑΠΟ WIKKI)

ΤΟ ΝΕΟΔΜΗΤΟ, ΤΟΤΕ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ BIOMHXANIKOY ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΔΗΓΗΣΕ ΑΡΧΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΘΥΜΑΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΡΗΣΕ ΑΡΧΙΚΑ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ (ΚΕΫΝΣΙΑΝΗ ΡΥΘΜΙΣΗ).

Η ΓΑΛΛΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΗΤΑΝ Η ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΕΚΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΕΣ ΤΟΤΕ ΗΠΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ-ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΝΕΕΣ ΙΔΙΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΔΟΜΕΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥ ΚΑΘΕ ΔΟΜΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΥΠΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟ. ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗ ΒΑΒΥΛΩΝΑ, Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΤΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΟΙ ΣΚΙΩΔΕΙΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΟΜΙΚΕΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΥΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΣΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ, ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ-ΚΥΨΕΛΗ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΟΨΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΤΟ ΔΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ.

ΕΔΩ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΝΤAN ΚΑΙ ΓΑΛΟΥΧΟΥΝΤAN ΩΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ “ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ” ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΩΣ “ΚΤΙΣΤΕΣ” ΣΤΗ “ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑ” ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ-ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ.England, c. 1850. Copper. Diameter 40.9mm, 40.5 grams. Obverse: REMEMBER THY CREATOR IN THE DAYS OF THY YOUTH around a boy kneeling next to a small table, on whic an open book is resting. Reverse: REWARD OF INDUSTRY above a beehive with bees buzzing all around, and LEARN TO LIVE below.Silver, struck, with hand engraved reverse. Diameter 44.3mm, 26.8 grams. Obverse: PALMAM QUI MERUIT FERAT, around a young man reading a book, with his right arm resting on a lectern which is holding another book and an inkwell; in the background is a beehive, flanked by two columns and drapery. Reverse: (entirely engraved:) GOTHIC HOUSE, CLAPHAM RISE, LONDON, German, French & Classical Protestant College. (around) PRIZE for invariable good conduct, MERITED BY Mr. Tilson Lee, and conferred on him as a mark of esteem & approbation by his sincere friend The Principal, CHRISTMAS, 1854. Beautiful rainbow toning, in original case of issue.


ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΣΚΙΩΔΟΥΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΓΗΣ ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ «ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ» ΟΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ.

ΤΟ ΣΚΟΥΦΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ LIBERTA, ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ, ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΣΕ ΛΑΤΙΝΙΚΕΣ ΣΟΣΙΑΛ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ, ΤΟ ΣΤΑΧΥ ΚΑΙ Η "ΘΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"
NEW JERSEY STATE AGRICULTURAL SOCIETY


Η ΚΥΨΕΛΗ ΩΣ ΔΟΜΗ ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Ή ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΔΟΜΕΣ ΕΙΤΕ  ΤΙΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΑΣΕΩΝ, ΕΝΩ Η ΜΕΛΙΣΣΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΓΩΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΦΑΝΩΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΣΕ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΜΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ANAVATAN PARTISI, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ), ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΜΑΛΙ (L’ADEMA-PASJ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ CDU ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΞΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΓΡΑΦΗ “CDU”, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΓΩΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟ “ΚΥΤΤΑΡΟ” ΩΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ PCP.THE DEMOCRATIC UNITY COALITION (PORTUGUESE: COLIGAÇÃO DEMOCRATICA UNITARIA OR CDU) IS AN ELECTORAL AND POLITICAL COALITION BETWEEN THEPORTUGUESE COMMUNIST PARTY (PORTUGUESE: PARTIDO COMUNISTA PORTUGUES OR PCP) AND THE ECOLOGIST PARTY "THE GREENS" (PORTUGUESE: PARTIDO ECOLOGISTA "OS VERDES" OR PEV). THE COALITION ALSO INTEGRATES THE POLITICAL MOVEMENT DEMOCRATIC INTERVENTION (PORTUGUESE:INTERVENÇÃO DEMOCRÁTICA OR ID).

το παλιότερο σύμβολο του cdu

The present symbol of CDU shows the PCP's symbol and the PEV's symbol, an hammer and sickle and a sunflower, respectively, with the respective names below. That symbol replaced a former one that featured three hexagons with the inscription: CDU and was often used with a beehive. That was sometimes said to mean that CDU worked just like a bee (collectively and every day) and the hexagons were meant to represent the cell-based Leninist organization of the PCP.

TΟ ΕΓΑΓΩΝΟ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (hsbc bank - marfin), Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΒΟΣ (ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΛΗΣ) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΑ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ


 Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΑΙ Η ΚΕΡΥΡΘΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ CDUΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΟΥ ΣΕ ΚΑΤΟΨΗ ΠΟΥ ΔΙΔΕΙ ΤΡΙΑΣΔΙΑΣΤΑΤΑ ΕΝΑΝ ΚΥΒΟ ΑΛΛΑ ΔΙΣΔΙΑΣΤΑΤΑ ΕΝΑ ΕΞΑΓΩΝΟ, ΟΙ ΚΥΨΕΛΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΞΑΓΩΝΕΣ, Η ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΙΚΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ.


Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΥΝΟΨΙΖΕΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΑΓΩΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΞΑΓΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΟΣ ΕΞΑΚΤΙΝΟΥ ΑΣΤΡΟΥ.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ» ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΟΜΙΚΑ ΕΦΑΠΤΟΜΕΝΑ ΑΠΕΙΡΑ ΕΞΑΓΩΝΙΚΑ ΚΕΛΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΕΞΑΚΤΙΝΕΣ Ή ΤΡΙΓΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΕΝΤΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΑΝΑΠΤΥΓΜΑΤΩΝ ΤΡΙΓΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΣΥΓΚΛΙΝΟΝΤΩΝ ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΓΩΝΙΚΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΝΟΗΤΗ ΕΠΟΠΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΤΡΙΓΩΝΟΥ (ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ) ΩΣ ΣΥΜΒΑΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΦΑΝΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΑΝΕΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΝ - ΜΕΣΩΝ ΔΙΑΣΤΡΩΜΑΤΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΤΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΚΑΙ Η ΚΥΨΕΛΗ ΣΥΜΒΟΛΙΖOYN ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ.

ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ, ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΄Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΔΟΜΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΩΘΙ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΗΤΟΙ ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΣ ΔΙΑΠΑΣΩΝ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ ΩΣ ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΘΕΝ.

ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΜΕΤΡΩΝ ΕΚΦΑΝΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΕΞΟΜΟΙΩΝΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΚΤΗΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ «ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΥ» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΝΔΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ, ΒΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΜΟΝΑΡΧΙΑΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΡΦΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΤΕΙΝΟΥΣΑΣ ΚΟΙΝΟΒΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΚΤΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗ ΒΑΣΗ.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ, ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΔΙΟΓΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΑΜΙΣΥ ΑΙΩΝΑ, ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΓΝΩΣΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΚΑΙ ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ή Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΚΛΑΒΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ, ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΑΠΟΚΟΜΙΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΤΑΞΗ ΜΗΔΑΜΙΝΑ ΕΞΟΔΑ.

ΑΥΤΗ Η ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΠΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΩΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΩΝ ΛΙΓΟΤΕΡΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ – ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ – ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΤΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΘΑ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ - ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ Ή ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΚΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝ ΜΕΡΗ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ «ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗΣ» ΣΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΕΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΤΗ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ, ΕΝΩ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Ή ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩΘΕΝ ΑΡΧΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ, ΔΙΟΓΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ Ή ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ.

ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΜΕΤΡΗ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΔΙΤΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΑΠΟΚΟΜΙΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΤΑΞΗ ΜΗΔΑΜΙΝΑ ΕΞΟΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΟΡΕΣΜΟΥ ΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΡΟΣΤΑΔΙΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ-ΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ» ΜΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΤ΄ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΜΕΛΙΣΣΕΣ.

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΗΛΟΕΞΑΡΤΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΑΝΑΚΑΤΑΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ «ΤΑΞΕΩΝ» ΕΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΤΑΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΕ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ΣΤΟ ΣΤΥΓΝΟ ΜΕΛΙΣΣΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ –ΑΠΟΜΥΖΗΣΗΣ.

Η ΥΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΟΕΙΔΟΥΣ ΕΚΦΑΝΣΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΜΦΑΝΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΡΩΜΑΤΩΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΙ ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΥΠΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. Η ΥΦΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΣΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΦΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΛΥΦΟΥΣ ΠΑΡΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΜΦΑΝΟΥΣ ΜΟΝΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙΟΝΤΩΝ ΔΙΑΣΤΡΩΜΑΤΩΣΕΩΝ.

ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΑΧΥΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΡΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ.


ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗ "ΘΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ  ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΡΟΧΟ-ΓΡΑΝΑΖΙ  ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ

St. Louis Agricultural And Mechanical Association. 1887. Silver. Diameter 69mm. Vulcanite (hard rubber) case. In original case. ΠΗΓΗ:http://www.neocollect.com/coll/64/?page=3

ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΜΜΩΝΙ)

San Francisco Mechanics Institute. 1868. Gold. Diameter 42mm, 38 grams. This particular San Francisco Mechanics Institute design appears confined only to 1868 issues - dies used only 1 year. No different dated medal has been observed - of the very few I've seen in silver (3) or gold (1).

"CINCINNATI INDUSTRIAL" ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΚΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗΣ ΜΕ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΜΙΑ ΒΑΣΤΑΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΕΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΥΨΕΛΗ


ΓΝΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ: “ΓΡΑΝΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ”. ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ (Ή ΤΡΟΧΟΣ) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ Ή ΘΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΥΠΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΔΕ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ “ΚΕΦΑΛΑΙΟ”. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΑΡΥ.

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, Ο ΕΡΓΑΤΗΣ Ή ΚΑΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΔΙΑΣΤΡΩΜΑΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ ΤΑΞΙΝΟΜΕΙΤΑΙ ΩΣ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Ή ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΥΠΟ ΕΜΦΑΝΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ Ή ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ. Η ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΗ ΑΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΓΚΩΔΕΙΣ ΠΑΛΑΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.

Ο ΤΡΟΧΟΣ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΙΝΔΟΥΪΣΤΙΚΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΩΣ “ΑΞΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” ΠΟΥ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΧΥΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ. (Η ΥΠΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ "ΑΓΡΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ - AGRICULTURAL" ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΣΑΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΑ.)
ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΔΙΔΟΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΚ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΩΣ ΜΕΛΙΣΣΑ. 


ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΕΝΤΟΣ ΕΞΑΓΩΝΟΥ ΤΑ ΕΞΑΓΩΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΜΙΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ, ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ


Former emblem of Ptuj - Image by Željko Heimer, 14 September 2004
According to Zalokar [zal90], the emblem used in Ptuj from the mid-1980s to the early 1990s is an hexagonal shield showing the silhouette of the old town on a honeycomb background surrounded with a wreath of wheat and vine, with a ribbon bearing the name of the community OBČINA PTUJ and a cog wheel in the middle of the waves. Atop is placed a red five-pointed star.http://www.crwflags.com/fotw/flags/si-096.html


ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΣΤΟ ΤΡΕΧΩΝ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ–ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ. 

Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ -ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ -ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ - ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΚΚΕ- ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΣΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ- ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟΥ ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ EMEP ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑΣ" ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟΕΙΔΕΣ - YONI (VESICA PISCIS) ΤΗΣ "ΓΑΙΑΣ" ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ.


American Labor Party http://en.wikipedia.org/wiki/American_Labor_Party

ΕΑΝ Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΓΩΝΑ ΚΕΛΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΥΦΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΝΟΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΕΑΥΤΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΝΥΜΦΗΣ - ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΕΠΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΥΠΕΡΔΟΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΤ΄ ΟΥΣΙΑΝ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ Η ΟΡΟΛΟΓΙΑ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ» ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΤΙΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΣΜΗΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ, ΘΡΕΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΤΕΙΡΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΕΙ.

ΕΝΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΜΟΝΑΡΧΙΕΣ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΣΕ ΚΑΤΙΟΝΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΟΙ ΕΡΓΑΤΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΜΕΛΟΥΝΤΑΙ, ΚΑΝΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΟΣΜΗΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΕΝΑ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΗ ΜΕΛΙΣΣΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΩΣ ΜΕΙΖΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΙΣ ΓΟΝΙΔΙΑΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΟΜΟΕΙΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΜΟΝΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟ-ΜΗΤΡΟΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.

ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ – ΥΠΑΡΚΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ Η ΕΜΦΑΝΗΣ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΛΩΣ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΟΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΝΩ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΑΡΧΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΘΕΛΟΥΣΙΟΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΤ’ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘ΄ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΙΡΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΕΡΓΑΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ, ΗΤΟΙ ΚΑΤ΄ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ (ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΑΝΕΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΑΦΟΥ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΩΣ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΡΑ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟΧΕΥΣΕ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΕΪΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΣΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΤΡΥΦΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ, ΚΥΡΙΩΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΚΟΙΝΟΚΤΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΟΙΑΖΟΝΤΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΓΑΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΧΙΛΙΑΣΤΙΚΩΝ "SECTARIANISM" ΚΟΙΝΟΒΙΩΝ ΙΔΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΧΗ ΑΝΕΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΤΕΜ. ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚOYN ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΝΤΖΕΝΤΕΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΠΕΡΙ ΝΕΑΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ “ANOIXTO” ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΙΚΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΜΟΚΡΟΣΚΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΜΒΛΥΜΕΝΟ ΔΙΠΟΛΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΔΟΧΑΪΟΥ ΚΑΡΛ ΜΑΞ ΚΑΙ ΤΩΝ ROTHSCHILD.


Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ROTHSCHILD ΑΝΕΡΧΟΤΑΝ ΤΟ 1850 ΣΤΑ 6 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΕΚΑΜΨΕ ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΜΑΡΔΟΧΑΪ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΚΕΦAΛΑΙΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ 1867, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ «ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ» ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΕΡΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΚΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ.
ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ Ο ΜΑΡΞ ΑΠΟ ΤΟ 1848, ΟΤΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ), ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ «ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΑΔΙΑ» ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ», ΣΤΗΝ «ΥΠΟ ΜΕΤΑΒΑΣΗ» ΧΩΡΑ.

ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΟΙ «ΤΑΞΕΙΣ» Ή ΚΑΙ ΜΕΣΕΣ ΔΙΑΣΤΡΩΜΑΤΩΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΤΑ ΟΡΙΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΝΟΣ ΑΣΤΕΓΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΕΡΓΑΤΗ (ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ "ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ" ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ) ΑΝΕΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΝΕΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ Ή ΜΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΚΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΤΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΞΟΜΟΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΕΝΩ Η ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΥΨΕΛΗ «ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ» ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΓΩΝΙΚΟ ΚΕΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ Ή ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΙΝΗ ΕΝΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΙΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΒΙΑΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΣΕΚΤΕΣ ΑΠΟΜΥΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΘΕ ΟΠΑΔΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΧΡΕΩΜΕΝΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΤΕΛΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ. ΑΠΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΑ «ΓΚΟΥΛΑΝΚ» Ή ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΙΑ ΤΥΠΟΥ “ΚΙΜΠΟΥΤΣ” ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΩ Η AGENTA 21 ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΦΝΕΙΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ. Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΚΑΙ Ο ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΣΕ ΤΟΜΕΑ ΜΙΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ.

ΣΕ ΜΕΡΙΚΗ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ «ΚΛΕΙΔΙ» ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΠΙΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΙΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ», ΗΤΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΗΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ, ΤΙΣ ΕΘΕΛΟΥΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΤΕΙΡΩΝ ΕΡΓΑΤΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ.

ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΝΟΗΤΗ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ, ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΕΞΟΜΟΙΩΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ Ή ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΟ Ή ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ Ή ΤΡΑΠΕΖΑ Ή ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΣ Ή ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΕΞΑΓΩΝΙΚΟ ΚΕΛΙ - ΚΥΤΤΑΡΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ ΕΞΟΜΟΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ Ή ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΄Η ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ.

Η ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ (FED) ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΥΡΑΜΟΕΙΔΗΣ ΔΟΜΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΕΧΕΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ, ΟΡΘΟΤΕΡΑ “ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΝΤΑΣ” ΤΗ ΜΕΛΙΣΣΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΟΜΗ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΒΑΣΙΛΟΚΥΤΤΑΡΟ.

Η ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΓΚΟΥΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΣΤΕΙΡΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΥΜΦΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΕΛΙΣΣΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕ ΓΥΡΗ ΚΑΙ ΝΕΚΤΑΡ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ, ΤΟ ΝΕΚΤΑΡ, Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΙ ΣΤΗΝ ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΥΨΕΛΗ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΑΕΝΑΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΕΤΩΝ.

Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΚΥΡΙΩΣ ΟΡΥΚΤΟΥ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΠΡΟΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ – ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ, ΗΤΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΤΟΚΥΨΕΛΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΝΔΥΑ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΤΕΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΣΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ. ΛΑΜΠΡΟ ΤΡΕΧΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΩΣΟΝΟΥΠΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΤΟΝ ΜΕΙΖΟΝΑ ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΑΕΙ –ΤΥΠΩΝΕΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΣ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟΚΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ.

ΕΞ΄ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΡΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΩΣ ΜΕΛΙΣΣΟΣΜΗΝΟΣ ΤΗΝ ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ Η ΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΤΕΙΡΕΣ ΕΡΓΑΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΥΜΦΗ - ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟ-ΜΗΤΡΟΓΡΑΜΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ.

ΩΣ ΤΕΡΑΤΟΓΟΝΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΥΓΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ, ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΤΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΓΡΑΜΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΗΤΑ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΤΟΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΚΑΤ΄ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΟΜΟΕΙΔΟΥΣ ΚΥΨΕΛΗΣ.

ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΡΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΗΤΡΟΓΡΑΜΜΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΜΙΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΑΜΙΓΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ-ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΓΡΑΜΜΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΙΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ. ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΜΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΦΑΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟΡΡΕΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΑΣΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ.

Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΕΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΕΞ ΄ΑΡΧΗΣ ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΠΗΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΑΛΛΟΝΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΜΗΤΡΟΓΡΑΜΜΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΛΕΙ ΕΞΙΣΟΥ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΡΑΤΙΚΟ Ή ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ‘ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ’, ΗΤΟΙ Ο ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΣΤΕΙΡΕΣ ΕΡΓΑΤΡΙΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ, ΕΝΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΕΝΤΡΥΦΗΣΕΙ ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΕΚ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΑΙ ΕΚ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΟΜΕΣ. ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤ΄ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΕΞ΄ ΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑΣ ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΦΙΕΡΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΕΝΤΟΜΟΕΙΔΟΥΣ ΜΗΤΡΟΜΟΝΑΡΧΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ–ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ–ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΚΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Ο ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΔΡ ΣΕΕΛΕΪ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΛΙΣΑ ΕΚΤΟΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΟΡΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΟΛΛΟ ΠΟΥ Η ΔΟΜΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΙΡΩΝ ΕΡΓΑΤΡΙΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΤ' ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΓΡΑΜΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ. Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ HONEYBEE DEMOCRACY ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΤΡΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ. ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΙΛΛΟΥΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ.


 ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΡΜΥΓΚΩΝ, ΟΜΩΣ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΣΜΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΕΔΩ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣOYN ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ή ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

ΑΝΑΦΟΡΙΚA, Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ, ΟΙ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΥΝΟΨΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΩΣ ΕΞΕΧΟΝΤΕΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΣ ΟΥΤΕ ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΕΝΤΟΜΩΝ ΟΥΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΥΘΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ Η ΚΕΡΥΘΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΟΜΟΙΑ ΟΙ ΘΕΜΕΛΕΙΩΔΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΛΥΟΜΕΝΕΣ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ.

ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ Ή ΤΟΝ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ Ή ΣΤΑΔΙΑΚΩΣ ΚΑΙ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΜΕΣΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΤΗΣ “ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ” ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥ ΙΔΙΟΤΥΠΟΥ ΚΡΑΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΣΥΝΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΡΓΑΤΟΚΥΨΕΛΗΣ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΙΑΚΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ.

Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ “ΜΕΓΑΛΗΣ ΘΕΑΣ”, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ Ή ΚΕΛΥΦΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΔΟΜΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΙΣΤΗ ΕΝΩ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΗΤΟΙ Η ΕΜΦΑΝΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΘΑ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΤΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ Η AGENDA 21 ΚΑΙ Η “ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ” ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ (ΥΠΑΡΚΤΟΥ) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ, ΗΤΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΟΚΥΨΕΛΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΩΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΚΑΙ ΑNAΔΙΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΝΩ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΛΑΝΣΑΡΕΤΑΙ ΩΣ “ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΗ” ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΔΙΑΝΥΕΤΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΩ Η ΥΓΙΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΩΝ ΜΕΓΑΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ. ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΙΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ARTHUR CLARK ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΥΠΕΡΠΥΡΓΩΝ.

ΜΕΣΩ ΤΗΣ “21” ΔΙΑΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΧΡΕΩΝ ΛΟΓΟ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΚΙΝΗΤΡΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΟΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ, ΟΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΧΘΕΙ, ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΗ ΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΕ ΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΑ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ» ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ. ΗΔΗ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕΣΩ ΔΑΝΕΙΩΝ.

ΦΥΣΙΚΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΚΕΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΕΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ–ΕΘΕΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΕΣΩ ΟΜΩΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ «ΟΥΜΑΝΙΣΤΙΚΑ» ΚΑΙ «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ» ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΑ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΝΤΑΣ 21 ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΕΝΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΡΥΜΟΥΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ". ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΝΗΣΙΑ Ή ΣΕ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΣΤΟ ΝΙΟΥ ΤΖΕΡΣΕΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Η ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΗΤΟΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ - ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑ ΟΙΚΙΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΛΙΤ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΠΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ.

ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΞΑΓΩΝΙΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΕΛΕΙΩΔΗ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ "ΣΥΜΠΛΕΥΣΗΣ", ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 'Η "ΕΝΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ" ΣΕ ΣΥΝΑΦΕΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΜΕΓΑ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΝΑΥΠΗΓΗΣΗ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ.ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η AGENDA 21:

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΟΦΙ ΑΝΑΝ: ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΈΘΝΗ.

ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ (12/9/2003) ΥΠΟΝΟΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. (ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ» ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΟΛΕΓΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΌΠΩΣ ΤΟ NEW YORK COLLEGE ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΡΓΑΤΗ» ΩΣ ΠΑΡΟΧΟ ΙΔΙΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟ-ΕΡΓΑΤΡΙΑΣ).

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ (31/5/1976): ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΗΝ «ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ».

ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ (ΚΡΑΤΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΗ, ΙΔΙΩΤΙΚΗ, ΚΤΙΡΙΩΝ, ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ, ΓΗΣ, ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΖΩΩΝ, ΑΓΡΩΝ) ΘΑ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ UNCCD (UNITED NATION CONVENTION TO COMBAT DESERTIFICATION), ΘΑ ΕΧΕΙ «ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ» ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ 70 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΤΗΣ ΓΗΣ, ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ (ΕΞΟΡΙΣΤΟΥΝ) ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ Η ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΖΟΥΝ ΥΠΟ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΟ NEW JERSEY. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ), ΕΝΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΟ ΠΑΙΔΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΑ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΦΟΡΟΣ. ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

Η Ατζέντα 21 δεν είναι μια πολιτική περιβαλλοντικής διαχείρισης, αλλά μια προσπάθεια να επιβάλει μια παγκόσμια κεντρικά σχεδιασμένης οιονεί κυβέρνηση από τη διαχείριση των Ηνωμένων Εθνών. Στο πλαίσιο της Ατζέντας 21 όλοι οι υπογράφοντες κεντρική εξουσία της κυβέρνησης και των τοπικών κυβερνήσεων υποχρεούνται να συμμορφώνονται αυστηρά με κοινό πρότυπο που προβλέπει ως εκ τούτου, αυτά που είναι ακριβώς ο κομμουνισμός και που θα αναστηθούν σε ένα νέο πρόσχημα. Τώρα που η Ατζέντα 21 έχει αποκτήσει μια ασφυκτική πίεση στις παγκόσμιες ρυθμιστικές διαδικασίες σχεδιασμού Maurice Strong και του Ομίλου της Ρώμης οι συνεργάτες του έχουν προχωρήσει στην επόμενη φάση της Global Green ατζέντας.

 Σε συνεργασία με τους συναδέλφους όπως με το μέλος της ΕΤΠ Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, συμπροεδρεύεται από την αρμόδια επιτροπή για τη σύνταξη του Καταστατικού Χάρτη της Γης. Σε σύγκριση με τις 2500 σελίδες που συνθέτουν την Ατζέντα 21 και την BGA είναι ένα μικρό κείμενο - μόνο 4 σελίδες. Αλλά είναι πολύ πιο σημαντική για την παγκόσμια πράσινη ατζέντα. Ο Καταστατικός Χάρτης της Γης είναι μια "διακήρυξη των θεμελιωδών αρχών για την οικοδόμηση μιας δίκαιης, βιώσιμης και ειρηνικής παγκόσμιας κοινωνίας στον 21ο αιώνα". Είναι το σύνταγμα για μια Νέα Πράσινη Τάξη. Μπορείτε να διαβάσετε για αυτό ΕΔΩ."


“The real goal of the Earth Charter is that it will

in fact become like the Ten Commandments.”

- MAURICE STRONG

Ο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ - ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΓΗ

Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ “ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ” ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛ ΓΚΟΡ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΝΘΕΡΜΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΟΨΙΖΕΙ ΤΗΝ “ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΠΩΣ Η “ΔΗΜΗΤΡΑ” ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΙΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΣΠΟΡΩΝ, ΤΗΝ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΝΣΑΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟΥ. Η ΠΡΑΣΙΝΗ ATZENTA “GREEN AGENDA 21, ΤΟ ”ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΗΣ” ΚΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ «ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΑΞΗ» ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ – “ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ” ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.

ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΑΛ ΓΚΟΡ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΟΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΞΟΜΟΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ ΤΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΛΙΝΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Η.Ε. Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ – ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗ “ΘΕΑ ΓΑΙΑ” ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΟΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΕΩΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΑΛΙΕΥΤΙΚΗ ΘΕΩΡΕΙΑ ΕΚΠΟΝΗΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΩΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ (ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΥΠΩΝΟΥΝ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ», ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΦΟΥ ΣΚΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ -ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ AGENTA 21, ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΥ Ή ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ- ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΙΑΣ ΕΛΙΤ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΩ ΚΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ.

ΟΝΤΩΣ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΔΕΝ ΥΠΟΛΕΙΠΕΤΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΝΑ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΥΦΑΡΠΑΞΕΙ ΗΔΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟ.

ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΛΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΗΣ ΕΡΓΑΤΟΚΥΨΕΛΗΣ ΜΕ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΕ 10 ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΥΡΩΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ (Η ΑΣΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ Η ΑΣΤΑΝΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ) ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΞΙΣΟΥ ΕΝΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΠΡΙΝ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΗΔΗ ΣΕ ΔΥΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΩΣ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΑΜΦΘΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΣΕ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ, ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΩΝ, ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΔΙΑΣΤΡΩΜΑΤΩΣΕΩΝ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ.

ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ “ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΕΣ” ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΩΣ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΑ ΩΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΜΕΛΙΣΣΟΣΜΗΝΟΣ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ Ή ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ “ΙΕΡΑΤΕΙΟ”.

ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ-ΕΠΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗΣ ΕΠΙΠΛΑΣΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ROCKEFELLER, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ Η ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΚ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Η ABBY ROCKFELLER Η ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΩΣ ΜΑΡΞΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΘΙΑΣΩΤΡΙΑ ΤΟΥ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΑΓΕ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΟΡΟΛΟΓΙΑ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, ΣΥΝΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ “LIBERTY”, ΕΙΝΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ, ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΑΣΥΔΟΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ Η ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΕΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΥΠΕΡΓΟΝΕΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΙΣΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΝ.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΑΔΙΑΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΡΟΛΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΙΔΙΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΦΕΝΟΣ Η “ΠΥΡΗΝΙΚΗ” ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΗΤΟΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ - ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΦΥΛΩΝ-ΟΜΟΕΘΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΣΕΛΘΟΝΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΑΦΙΚΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ.

ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙ΄ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ  ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ (ΩΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΙΠΟΛΟ) ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΗΣ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΘΕΤΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ – ΚΟΛΕΚΤΙΒΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΞΑΙΡΩΝΤΑΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ (ΤΥΠΟΥ FEMA), ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ – ΚΟΛΕΚΤΙΒΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΕ ΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΈΣΩ ΝΟΜΟΘΕΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ-ΚΡΑΤΟΣ.

 Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ Ή ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ – ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΩΝ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΣΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ Ή ΨΕΥΔΟΔΙΠΟΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΛΕΚΤΙΒΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ, ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ - ΚΟΛΕΚΤΙΒΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΥΤΩΣ ΏΣΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΑΝΕΥ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΣΕ ΌΤΙ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ. ΒΑΣΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.

 ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΕΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ Ή ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΈΦΤΙΑΞΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΩΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΕΙΦΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.

 ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΈΝΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΗΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΊ ΩΣ ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΌ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΕΚ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΑΛΛΟΙ ΧΙΛΙΟΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΚΙΩΔΗ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΌΜΗ ΤΎΠΟΥ ΚΡΆΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ-ΓΛΩΣΣΙΚΗ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΟΝΤΑΣ ΝΟΜΙΚΩΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΕΙΤΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΙΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΙΓΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΥΠΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΣ ΑΝΕΝΕΡΓΗ ΔΙΟΤΙ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚAΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΣΕΛΘΟΝΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ.

ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΌΜΩΣ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ, ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΝΌΣ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΓΙΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΥΤΑΡΚΟΥΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΕΠΟΥΝ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΩΣ ΔΙΠΟΛΟ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑΣ” ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΚ ΤΩΝ “SOCIETIES”. ΚΑΤΆ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ ΟΓΚΟΥ O,TI ΑΝΑΔΥΕTAI ΩΣ ΤΑΣΗ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΠΟΛΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΜΙΑΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ, ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΝΟΜΟΘΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚAΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΙΑΣ ΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥ Ή ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΚΩΣ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΜΕΝΗ ΩΣ “ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ”.
 ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΠΟΛΟΥ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ ΚΑΙ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΚΙΩΔΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ (Ο ΜΕΤΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΡΑΣΙΣ) ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΟΠΩΣ Η ΑΜΒΛΥΝΣΗ ΚΑΙ Η ΟΞΥΝΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ ΘΕΤΙΚΟ Ή ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΜΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ. ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΕ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΥΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΙΔΙΟΡΡΥΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΕ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ Η ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΤΑΣΗ ΕΝΩ ΣΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΤΑΞΗ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ Η ΠΟΙΚΙΛΙΟΜΟΡΦΙΑ ΣΕ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΩΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΥΒΡΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ, ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΞΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΦΥΣΙΚΗ ΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΥΒΡΙΔΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΑΘΕΡΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΤΕΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΑΛΛΑ ΥΒΡΙΔΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.

ΚΑΤ΄ ΑΝΑΛΟΓΙΑ, ΕΑΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΚΡΑΙΩΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΜΒΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙ ΕΡΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΤΕΧΝΗΣ ΔΙΟΤΙ ΥΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΘΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΕ ΝΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΝΩΝ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΙΣΟΜΕΡΗ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΚΥΠΤΕ.

ΜΕΣΩ ΝΟΜΟΘΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕΩΝ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΟ-ΠΕΔΩΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΝΩΘΙ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΥΝΑΦΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΗΣ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΖΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ».

 Ο ΤΡΟΠΟΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ, ΗΤΟΙ Ο ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ Ή ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ “ΑΤΟΜΙΚΩΝ” ΚΑΙ “ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ” ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΗ ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ “ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ” ΤΩΝ ILLUMINATI ΜΕΣΩ ΝΟΜΟΘΕΣΙΩΝ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΕΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΚΥΨΕΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΑΝΑΣΥΝΤΕΘΕΙΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΡΓΑΤΡΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ.

 Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΙΔΙΩΣ ΤΟΥ ΕΣΧΑΤΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΧΡΗΣΕΙΣ “ΑΤΟΜΙΚΩΝ” ΚΑΙ “ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ”, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΙΟΤΙ Ο ΜΕΤΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ “ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ”, ΟΡΘΟΤΕΡΑ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΟΜΜΟΥΝΑ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΖΑ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΟΣΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΝΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΣΟ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΠΟΛΙΤΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΕΙΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ 'Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΄Η ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ή ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΑΝΤΙΔΙΑΜΕΤΡΙΚΕΣ ΔΟΜΙΚΩΣ ΑΦΟΥ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΟΥΣ – ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΪΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΠΥΚΝΟΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΝΕΥ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

ΜΕΣΟΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΔΕ ΑΝΕΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ Ή ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΙΜΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΟΥΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΤΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ “ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ”, Η ΟΠΟΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΣΕ ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ. ΣΕ ΠΕΔΙΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ Ή Ο ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΗΤΟΙ Η ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΑΦΑΝΗΣ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΙΟΥΣΑ ΜΕΙΞΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ, ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΕΣ KAI KATA KANONA ΘΗΛΥΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ «ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Ή “ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ”, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΙΤΙΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΩΣ ΣΤΕΙΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΡΙΩΝ (ΕΝΤΟΜΩΝ) ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΕΝΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΡΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΣ ΣΕ ‘ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΥΣ’ ΚΑΙ ‘ΑΦΥΛΟΥΣ’ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ‘ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ’ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗΣ ΤΕΡΑΤΟΓΟΝΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΔΙΑΝΕΜΗΜΕΝΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΟΣΙΑΛΟΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ.

ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ Ή ΔΙΕΘΝΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΕΝΩ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΡΟΛΟΓΙΩΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΞΙΣΟΥ ΩΣ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΤΥΠΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΟΠΩΣ: «ΑΕΙΦΟΡΟ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» – «ΠΡΑΣΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» «ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ» ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ AGENDA 21, ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ.

ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΩΣ ΚΥΟΦΟΡΟΥΝΤΕΣ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΕΙΤΕ ΩΣ ‘ΣΠΕΡΜΑΤΟΔΟΤΕΣ’ ΤΥΠΟΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΕΔΙΑ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΠΛΩΣ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΣΤΗΝ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΟΥ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ.

 ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ Η ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΕΝΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ΚΑΤΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΗΠΑ Ή ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΥΖΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ. ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΞ΄ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΗΜΕΝΑ ΣΤΑ «ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΛΗΣ», ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ Ή ΑΝΗΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ, ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗ-ΕΡΓΑΤΗ ΠΟΥ ΚΥΟΦΟΡΕΙ ΑΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΚΤΕΙ, ΗΤΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΕΙ, ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΝΕΜΕΙ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΕΣ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΑ, ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΕΤΟΙΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥ “ΣΠΕΡΜΑΤΟΔΟΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ” ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΥ ΩΣ ΓΕΝΝΗΤΟΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΤΕΝΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ, ΗΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΕΝΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΟΙ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ» ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ, ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΚΗΦΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΝΟΥΧΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΛΗΣ “GALLI”, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΜΗ ΜΥΗΜΕΝΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΟΥΤΕ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΧΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ (ΚΥΡΙΩΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΩΝ) ΥΠΟ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΘΕΑΣ» ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΝΟΣ ΝΑΟΥ.

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΟΜΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ - ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΡΙΤΤΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΙΑΜΕΤΡΙΚΑ ΑΣΥΜΒΑΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΩΝ ΟΡΑΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΜΥΖΗΣΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΗ ΥΠΕΡΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΧΥΛΟ ΤΑ ΊΔΙΑ ΤΑ ΦΥΛΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΥΟ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΕΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΈΛΚΟΝΤΑΙ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ, ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ.
ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ.
ΠΡΩΤΟΝ, Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΠΟΙΗΣΗΣ - ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΜΕΣΩ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΝ ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΗΣΙΩΝ ΡΟΛΩΝ, ΑΠΟΔΙΔΟΜΕΝΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΩΣ “ΙΣΟΤΗΤΑ” ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ “ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ”. ΣΕ ΝΕΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΚΦΑΝΣΗ Ο ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΩΣ "ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΟ", "ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΦΥΛΟΥ” Ή “ΔΙΑΦΥΛΙΚΟΤΗΤΑ”, ΟΠΩΣ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ “ΣΠΟΥΔΩΝ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ” ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΦΕΜΙΜΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ.

Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΥΛΙΚΕΣ TRANCE SEXUAL ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΑΝΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΥΛΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΗ ΘΕΑ ΑΣΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ ΤΗΣ ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ Η ΘΕΑ ΚΥΒΕΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ GALLI ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΩΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΑΦΥΛΙΚΟΙ (ΕΧΟΝΤΕΣ ΔΥΟ ΦΥΛΑ) ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ, ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΟΥΜΜΕΡΙΑΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΗΣ ΙΝΝΑΝΑ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΑ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ Η ΘΕΑ ΝΙΝΚΑΡΣΑΝΚ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΜΜΕΡΙΑΚΗ ΙΝΝΑΝΑ, ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΩΣ ΘΕΑ ΜΕΛΙΣΣΑ. ΟΙ ΜΟΡΦΙΚΕΣ ΣΥΝΟΨΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ-ΑΛΧΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΣΕΛΗΝΟΛΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ, Ή ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΡΡΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΗΛΕΟΣ ΦΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ) ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΘΕΟ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΟΤΕΚΤΟΝΩΝ – ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ, BAFOMET.

Ο BAFOMET ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ Η ΧΟΝΔΡΟΪΔΗ ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝ ( ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ ΣΕ ΖΩΟΜΟΡΦΙΚΗ ΕΠΙΝΟΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΧΗ), ΚΑΝΟΝΙΚΩΣ Ο ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΗΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΤΗΣ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΑΤΕΡΜΟΝΩΝ ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΑΝΙΔΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο "ΚΡΙΟΣ" ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΧΛΙΩΝ ΩΣ ΜΟΡΦΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΚΥΡΙΩΣ ΙΩΝΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΛΥΘΕΪΣΜΟΥ, ΔΙΑΣΤΡΑΦΕΝΤΑ ΑΜΦΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΜΕΝΑ, ΑΠΟΔΙΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΑ ΣΑΝ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΑ-ΑΝΔΡΟΓΥΝΑ ΖΩΟΜΟΡΦΙΚΑ Ή ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΙΚΑ ΕΠΙΝΟΗΜΑΤΑ (ΒΛΕΠΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ Ή ΑΦΡΟΔΙΤΟ) ΠΟΥ ΣΥΝΟΨΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΤΙΞΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΤΑΤΙΚΗ "ΕΡΜΗΤΙΚΗ" ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ " ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ" ΥΠΟ ΤΟ ΕΠΙΝΟΗΜΕΝΟ ΑΝΤΙΑΡΧΕΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΛΗΣ Ή ΤΟΥ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΥ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ, ΤΟΥ ΕΡΜΑΝΟΥΒΗ,TOΥ MELEK TAUS (Ή ΑΛΛΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΩΝ ΘΕΟΤΗΤΩΝ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΨΥΧΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΜΩΜΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ.
 Ο ΜΠΑΦΟΜΕΤ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ «ΟΥΔΕΤΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ» Ή "ΑΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ" ΚΑΙ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ (ΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕΣΩ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ) ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΨΙΖΕΙ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΕΣΩ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ-ΠΕΡΙΓΡΑΦΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΡΟΩΝ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΣΕ ΠΕΔΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΟΡΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΡΟΩΝ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΕ ΠΕΔΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΟΡΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΕΝΕΣ ΕΠΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΟΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΞΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΙΞΗ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΩΝ-ΦΥΛΩΝ  ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΔΙΑ ΤΗΣ "ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΚΡΑΣΕΩΣ". Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΕΘΝΙΚΟΥ Ή ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ Ή ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΦΥΛΟΥ.

 Η ΔΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΛΙΚΩΝ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΑΤΟΜΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ «ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΩΣ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ. ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΥΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΟΥ OFF SHORE ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ.


ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ “RAINBOW” ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΤΗΣ LUCIS TRUST ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Ο.Η.Ε., ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΚ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΝΩ ΤΟ ΤΟΤΕΜ ΤΟΥ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΥ ΚΑΙ Η «ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ ΘΕΩΡΕΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΕΣΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ-ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.


ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘ΄ ΕΑΥΤΟΥ ΨΥΧΟΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ΜΕΣΩ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΜΕΤΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΠΕΡΙΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΣΕ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ ΤΟΝ BAFOMET, ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΡΑΣΕΩΝ.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΛΟΗΜΕΡΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΥΛΗ ΜΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ “ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗΣ” ΚΑΙ “ΑΦΥΛΗΣ” ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΜΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΝΟΜΙΚΩΣ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΣ Η ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΑΜΟΥ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΚΟΜΟΥΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΟΡΦΑΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ "ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ" ΚΑΙ "ΑΤΕΚΝΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ" ΓΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΟΡΦΑΝΑ 'Η ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΠΟΡΩΝ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ Ή ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΟΜΙΚΩΣ ΘΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΕΦΟΚΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΝΟΜΙΚΩΣ ΘΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΩΣ «ΓΟΝΕΪΚΑ ΜΕΡΗ» ΑΦΟΥ Η ΣΥΝΘΕΣΗ, Η ΣΥΣΤΑΣΗ, Ο ΝΟΜΙΚΟΣ, ΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΜΒΛΥNΘΕΙ, ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΘΕΙ ΣΕ ΕΣΧΑΤΟ ΒΑΘΜΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ. ΣΥΝΑΜΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΘΑ ΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΓΑΤΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΚΩΣ ΘΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΓΚΥΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ ΩΣ ΜΗΤΡΕΣ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ (Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΟΜΟΙΩΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΕΛΙΣΣΑ).


 ΙΔΕ http://anti-amazon.blogspot.com/2011/01/blog-post_10.html


Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΥΠΟΙΣ ΠΛΕΟΝ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΜΗΤΡΟΓΡΑΜΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ «ΝΟΗΜΟΝΑ» ΟΝΤΑ ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΚΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΩΣ ΜΕΣΩ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ.

ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΦΑΝΩΣ ΣΤΟΝ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ, ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ.

ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΑΤΡΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΛΙΣΣΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΕΛΕΙΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ.

ΑΥΤΗ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΡΧΕΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ.

Η ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ.
ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΤΑΞΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ, ΚΑΤ΄ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΝΕΥ ΕΞΟΔΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΤΑΞΕΙ ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΑΝΕΥ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΕΩΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΑΚΡΑΙΕΣ ΣΕΚΤΕΣ Ή ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ. ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΥΤΟ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΥΜΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ «ΟΥΔΕΤΕΡΕΣ» ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΕΟΝΤΕΣ ΚΑΝΟΝΕΣ. ΟΙ ΕΞΑΓΩΝΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΕΛΙΟΥ, ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΩΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΩΝ ΕΚΦΑΝΣΕΩΝ.

ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΕΣΜΟΣ ΔΙΟΤΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΕΝΟΣ ΔΟΜΙΚΟΥ ΜΙΚΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΚΙΑΓΡΑΦΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ, ΑΣΥΜΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΘΩΣ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ ΔΕΝ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΕΡΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΥΨΕΛΗ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΗΛΙΑΚΗ ΜΕΛΙΣΣΑ” ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΑΓΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΕΣΤΙΑΣΜΟΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΟΧΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΕΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΕΡΠΕΤΩΝ Ή ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΝΤΟΜΟΕΙΔΩΝ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ SCI FI.

Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΕΦΟΣΟΝ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΖΩΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΡΥΘΜΩΝ ΖΩΗΣ, ΤΟ ΕΥ ΖΗΝ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΥΤΟΦΥΗ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ - ΕΘΝΗ) ΚΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ. ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ – ΑΙΡΕΣΕΙΣ, Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤ ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΜΟΝΑΡΧΙΚΗΣ - ΣΥΝΑΡΧΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΝΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ QAMBALLA ΚΑΙ ΤΟΝ “ΚΥΒΟ”, ΕΝΩ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΛΗΣ-QUBABA ΚΑΙ Η ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑ “ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑ” Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΤΗΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΥΝ ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΙΚΑ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΛΗΣ Ή ΤΗΣ ΕΦΕΣΣΙΑΣ ΝΤΙΑΝΝΑ.

ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΟΙΝΟΒΙΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ. ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΑΓΑΘΩΝ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΝΤΟΜΩΝ «ΘΕΟΠΟΙΗΣΑΝ» ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ» ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΟΙΝΟΚΤΗΜΟΣΥΝΗ, ΕΝΩ Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΜΕΣΩ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΙΟ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΣΤΗ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ» Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΣΤΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΑΠΤΟΜΕΝΩΝ ΚΕΛΙΩΝ-ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΗΣ ΚΕΡΥΘΡΑΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΤΗ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΕΣ ΚΟΙΝΟΒΙΑΚΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΕΡΓΑΤΟΥΠΟΛΕΙΣ, ΩΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΚΡΑΙΩΝ ΕΚΔΟΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΕΝΩ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΉΤΟΙ «ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ» ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ. ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΩΘΕΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΧΕΣ ΚΑΘΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΔΟΡΙΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΣΥΝΟΨΙΖΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ «ΕΥΤΑΞΙΑ» ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΣΥ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.

Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΕ ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ ΜΙΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΟΠΟΥ Η ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΕ ΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΗΣ ΘΗΡΙΩΔΟΥΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑΔΙΑΚΩΣ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΑΠΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΠΟΥ AΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΔΟΜΙΚΑ ΟΤΙ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΜΕΛΙΣΣΙ ΩΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΚΕΛΙΩΝ ΜΙΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΣ ΚΑΙ ΑΤΕΡΜΟΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ «ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗΣ» ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ (WORKERS APARTMENTS) ΑΠΟΤΕΛΩΝΤΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ».


ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΨΗΛΟΤΕΡΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΦΟΥ Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΠΥΡΓΩΝ – ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΩΝ ΕΙΧΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΟΤΕ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ “ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑ” ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΩΝ ΟΒΕΛΙΣΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΖΙΓΚΟΥΡΑΤ ΜΕ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΝ ΘΡΥΛΙΚΟ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ.

Η ΚΥΒΕΛΗ ΚΑΙ Η ΕΦΕΣΣΙΑ ΝΤΙΑΝΝΑ ΩΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΑΡΤΗΣ – ΙΣΤΑΡ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΜΙΡΑΜΙΔΟΣ ΠΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΩΣ ΘΕΕΣ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, ΕΦΕΡΑΝ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΠΥΡΓΟΥΣ Ή ΚΑΣΤΡΑ ΣΕ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ ΕΝΩ ΕΞΟΜΟΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ "ΠΡΟΤΖΕΚΤ" ΠΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ.

.ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ & ΑΙΓΙΠΑΝ 
ΥΓ. ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΝΩΜΗΣ - ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ  ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΑ.