2.8.11

ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΡΟΠΗ ΠΙΕΖΕΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ Η ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΒΑΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΠΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΩΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ - ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΣ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ

«Πάρτε τα παιδιά από τους νεοναζί γονείς τους»

"Πιέσεις να αφαιρέσει από τους «χειρότερους νεοναζί» την επιμέλεια των παιδιών τους δέχεται η γερμανική κυβέρνηση. Μια αμφιλεγόμενη πρόταση, την οποία όμως πυροδοτεί η ανησυχία για την τακτική των νεοναζί να στέλνουν τα παιδιά τους σε ειδικές καλοκαιρινές κατασκηνώσεις, όπου τους γίνεται η δέουσα πλύση εγκεφάλου.
Στη διάρκεια πρόσφατης εφόδου σε μια τέτοια κατασκήνωση, οι Αρχές ανακάλυψαν παζλ που απεικόνιζαν τα σύνορα της Γερμανίας προ Β' Παγκοσμίου Πολέμου, μπλοκ ζωγραφικής όπου τα παιδιά ενθαρρύνονταν να γεμίζουν με κραγιόνια το μουστάκι του Χίτλερ, κέικ διακοσμημένα με το σύμβολο των Ες-Ες και κεντήματα με σβάστικες.
 συνέχεια εδώ:

 http://www.tanea.gr/kosmos/article/?aid=4645354