20.6.11

ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΑΠΩΛΕΣΘΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ... ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙ ΟΠΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ Η ΦΕΜΙΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΕΚΠΟΙΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΘΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (;)Η ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ


ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΙΣΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ


ΕΤΣΙ ΤΟ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΟ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΓΝΟΙΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ


ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΠΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΗΓΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ


ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.... ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΟΜΩΣ ΣΤΡΑΤΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ Η ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΤΡΙΜΟΡΦΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ


ΕΤΣΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΧΑΙΡΟ Ή ΑΕΡΟΒΟΛΟ Ή ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΙΣΤΟΛΙ Ή ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΥΦΕΚΙΟ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΤΟΝ... ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ


ΑΥΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΦΟΒΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΟΠΛΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΦΕΜΙΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ (ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ) ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ... ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ... ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ...


ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΤΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΜΟΡΦΗ ΕΚΑΤΗ Ή ΤΡΙΜΟΡΦΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ" ΕΝΩ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΩΣ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ Η ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ..... (;).....


.....ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΘΥΣΙΕΣ.....

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΕΞΩΔΙΚΟ

Προς: – Τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Γ. Α. Παπανδρέου
ως εκπρόσωπο της Εκτελεστικής Εξουσίας

- Τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο ως εκπρόσωπο της Νομοθετικής Εξουσίας

- Τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Γ. Καλαμίδα ως εκπρόσωπο της Δικαστικής Εξουσίας


- Τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Π. Μπεγλίτη ως αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων

ΕΝΩΠΙΟΝ TOY ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

(Μόνου κατά το Σύνταγμα δικαιουμένου και υποχρεωμένου να αντιστέκεται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία. Άρθρο 120 παρ. 4Σ).

Κατά γενική ομολογία, η πολιτική ηγεσία του τόπου μας, τα τελευταία τριάντα πέντε περίπου χρόνια, ασκώντας άφρονα πολιτική, οδήγησε τη χώρα σε μία πλασματική ανάπτυξη, από την οποία επωφελήθηκαν οι συγγενείς και οι φίλοι των πολιτικών προσώπων που άσκησαν εξουσία. Μάλιστα, αυτή η πολιτική ηγεσία δεν δίσταζε να:

Παραδίδει την αρχηγία των Ενόπλων Δυνάμεων σε κομματικούς της φίλους, εκφυλίζοντας παράλληλα τη μαχητικότητα και τον ρόλο τους να υπεραμυνθούν των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, με τη διασπορά του στερεότυπου οπίου «τίποτα δεν πρόκειται να γίνει!”.

Δημιουργεί το περιβάλλον στο οποίο ικανότατοι Αξιωματικοί:

Είτε αποστρατεύονταν ακούσια με ανυπόστατες αιτιάσεις, Είτε μη ανεχόμενοι την αναξιοκρατία και τον κομματικό ραγιαδισμό που επέβαλαν οι διορισμένοι «ηγέτες», υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους προσπαθώντας να διατηρήσουν στο ακέραιο την αξιοπρέπεια τους.

Κατασπαταλά τους αμυντικούς προϋπολογισμούς σε αμφισβητούμενης αποτελεσματικότητας και καθομολογούμενης αδιαφάνειας εξοπλιστικά προγράμματα, χωρίς να εξασφαλίζεται η υποστήριξή τους, ενώ παράλληλα οι μόνιμοι και έφεδροι στρατιωτικοί, συνέχιζαν να λειτουργούν, εργάζονται και ζουν σε συνθήκες του προηγούμενου αιώνα.

Εξαφανίζει τη γνώση και τον επαγγελματισμό από τα καίρια σημεία της διοικητικής μηχανής, οργώνοντας το καλύτερο χωράφι για την ευδοκίμηση της διαφθοράς.

Η τακτική αυτή ακολουθήθηκε και στον υπόλοιπο δημόσιο βίο της χώρας, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε πρωτοφανή φαινόμενα διαφθοράς, τα οποία η κάθε πλευρά εκμεταλλευόταν ανάλογα, προκειμένου να καταλάβει την εξουσία και να συνεχίσει την καταστροφή της.

Σε αυτά τα 35 χρόνια, μεθοδευμένα καταστράφηκε κάθε παραγωγική υποδομή, ενώ η Παιδεία μας εξαρθρώθηκε συθέμελα επ’ ωφελεία της παραπαιδείας που και αυτή είναι στρατευμένη στον ευνουχισμό των Πανελλαδικών. Το Δημόσιο έγινε ο μόνος εργοδότης και επενδυτής. Οι νέοι παραδόθηκαν «άοπλοι» στον «σύγχρονο» τρόπο ζωής, ο οποίος μεταξύ των άλλων συμπεριελάμβανε και την διαρκή προσπάθεια να τους εξασφαλίσει μία θέση στο Δημόσιο, προκειμένου να καλυφθεί το μεγάλο έλλειμμα της κρατικής εξουσίας να ανοίξει νέους ορίζοντες και προοπτικές για τους νέους με επιθυμίες και οράματα.

Τραγική κατάληξη να ζούμε σήμερα ένα νέο κύμα μεταναστών με την διαφορά όμως, ότι αυτή την ώρα δεν μεταναστεύουν τα εργατικά χέρια, αφού αυτά μας προσφέρονται σε αφθονία από χώρες αμφιβόλων σκοπιμοτήτων αλλά οι πνευματικοί μας άνθρωποι με ιδιαίτερες ικανότητες. Αυτοί δηλαδή στους οποίους επενδύσαμε τα τελευταία χρόνια την πρόοδο και αλλαγή της πατρίδας μας.

Συνεπώς, ήταν απολύτως βέβαιο ότι θα φθάναμε στην σημερινή κατάσταση. Μόνο που εκείνοι που ασκούσαν την εξουσία παραπλανούσαν με ψεύτικες υποσχέσεις, με ψευδή παραστατικά τους πολίτες, τους αποπροσανατόλιζαν από τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας τους, υποσχόμενοι «καλύτερες ημέρες». Είναι οι ίδιοι που και σήμερα έρχονται να υποσχεθούν στον αγανακτισμένο και διαμαρτυρόμενο λαό, ότι κάνουν ότι μπορούν για να «σώσουν» την χώρα από την καταστροφή. Την καταστροφή στην οποία εκείνοι την οδήγησαν, ενώ είναι φανερό, ότι τα μέτρα που λαμβάνονται δεν οδηγούν στην διάσωση αλλά στην καταβαράθρωση της Ελληνικής κοινωνίας και του κράτους. Άλλωστε την αποτυχία τους συνομολογούν και οι ίδιοι πλέον.

Ανεξάρτητα όμως από τυχόν λάθος επιλογές της πολιτικής παρατάξεως που ασκεί σήμερα την εκτελεστική εξουσία και διαθέτει στην Βουλή την κοινοβουλευτική αυτοδυναμία, με την υπογραφή των διεθνών συμβάσεων, τις οποίες έχει παραχωρήσει να διαχειρίζεται αποκλειστικά ο υπουργός οικονομικών της Κυβερνήσεως, υπογράφοντας εξ ονόματος της Βουλής, έχει παραβιάσει, εν γνώσει της, συνταγματικές διατάξεις αναφορικά με την λειτουργία του πολιτεύματος (άρθρο 28 παρ. Σ). Με την εφαρμογή των δανειακών συμβάσεων εκχωρήθηκαν δικαιώματα του Κράτους στους δανειστές του και παραδόθηκε η οικονομική ανάπτυξη της χώρας σ’ εκείνους, ενώ είναι ευθύνη και υποχρέωση του Κράτους (άρθρο 106 Σ), να εδραιώσει την κοινωνική ειρήνη, να προστατεύσει το γενικό συμφέρον και να διασφαλίσει, ότι η ιδιωτική οικονομική πρωτοβουλία δεν θα αναπτυχθεί εις βάρος της ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ή εις βάρος της εθνικής οικονομίας. Έτσι με την υπογραφή της δανειακής συμβάσεως έχει εκχωρήσει, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις, κυριαρχικά δικαιώματα στους δανειστές της χώρας, αφού έχει αποποιηθεί την δυνατότητα εξευρέσεως άλλου τρόπον αποπληρωμής των δανείων. Ενεχυρίασε στους ίδιους κάθε παραγωγική της δυνατότητα, φυσικό ή ορυκτό πλούτο, ενώ διαπραγματεύεται την πώληση της ακίνητης περιουσίας της πατρίδας, και μάλιστα όχι με τους νόμους της αγοράς αλλά με προνομιακούς υπέρ των δανειστών όρους και προϋποθέσεις.

Όπως ήταν φυσικό με τον τρόπο που έχει επιλέξει να ασκεί την εξουσία της η πολιτική παράταξη που υφάρπαξε για μία ακόμη φορά την λαϊκή εντολή, υποσχόμενη ημέρες πλήρεις υλικών προνομίων, έχει προκαλέσει αναταραχή στο εσωτερικό και θυμηδία στο εξωτερικό. Έχει για μία ακόμη φορά καθηλώσει τις ελπίδες του Έθνους μας για ανάταξη και πρόοδο και έχει φέρει προ των πυλών νέα εθνική συμφορά, είτε με την πιθανολόγηση μιας εξευτελιστικής εθνικής χρεοκοπίας είτε με την παράδοση άνευ όρων εθνικού εδάφους χάριν αποπληρωμής χρέους, το οποίο η ανόητη και χωρίς όρους διαχρονική καιροσκόπος πολιτική, έχει δημιουργήσει.

Με την παρούσα αναφορά μας, την οποία απευθύνουμε προς τον Ελληνικό Λαό και την κοινοποιούμε στην Εκτελεστική, την Νομοθετική και Δικαστική Εξουσία της Χώρας, θέλουμε να κάνουμε γνωστό σε όλους εκείνους που θεωρούν, ότι η Πατρίδα είναι αποκλειστικά δική τους υπόθεση και μπορούν να την διαχειρισθούν για μία ακόμη φορά χωρίς τον οφειλόμενο προς αυτήν σεβασμό, ασκώντας βιαίως Συνταγματικές εκτροπές, ότι είμαστε παρόντες στην κρίσιμη για το Έθνος στιγμή.

Παρακολουθούμε και αγρυπνούμε μαζί με τον Ελληνικό λαό, όπως οφείλουμε, αφού, πλέον όλων των άλλων, έχουμε δώσει και όρκο προς την Πατρίδα να τηρούμε το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους, γεγονός που δεν έχουμε λησμονήσει μετά την αποστρατεία μας, μιας και εξακολουθούμε να είμαστε ενεργοί πολίτες. Υπενθυμίζουμε στους συμπολίτες μας ότι είμαστε σάρκα από τη σάρκα τους και τους επισημαίνουμε το αυτονόητο. Είμαστε συναγωνιστές τους.

Στην αναγνωρισμένη κατά το Σύνταγμα εξουσία δηλώνουμε, ότι θα πράξουμε αυτό που μας αναλογεί ώστε με νόμιμες ενέργειες όλοι εκείνοι που ταπεινώνουν την Χώρα διεθνώς και διαμελίζουν τη σάρκα της, να λογοδοτήσουν σε Δικαστές ανεξάρτητους και αφοσιωμένους στο καθήκον τους. Υποσχόμεθα ότι δεν θα ανεχθούμε άλλη ταπείνωση του Έθνους και θα συνταχθούμε με τις μικρές μας δυνάμεις, μαζί με τον Ελληνικό Λαό, σε κάθε νόμιμη ενέργεια που μόνο σκοπό θα έχει να μη ζήσει ο λαός μας στο εξής, ημέρες προσβολής και ανώφελης θυσίας.

Τέλος απευθυνόμενοι προς τους εν ενεργεία συναδέλφους μας τους παρακαλούμε να βρίσκονται σε πλήρη υπηρεσιακή ετοιμότητα για την προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδας μας και να μη παραχωρήσουν νομιμότητα σε καμία πολιτική πράξη οποιασδήποτε εξουσίας, η οποία θα αντιστρατεύεται τους νόμους του Ελληνικού κράτους αλλά πάνω απ’ όλα δεν θα υπηρετεί πιστά το Σύνταγμα της Χώρας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Αναπλ. Γενικός Γραμματέας Άννα Βλαχοπούλου

Ο Πρόεδρος Εμμανουήλ Σαρτζετάκης

Αξιωματικός Π.Ν. ε.α. Αξιωματικός Π.Ν. ε.α.

aneaed.gr


ΠΗΓΕΣ:

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/06/blog-post_5603.html