ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΚΔΗΛΟ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟΥ ΠΡΑΚΤΩΡΙΣΚΟΥ ΤΗΣ CIA / ΚΥΠ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2010


Ο ΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΣΕ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚTIΘΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ "ΚΑΡΕΚΛΑ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΣΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α.< ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ> ΕΙΝΑΙ O ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΉΤΟΙ TMHMA ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA TOY ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ MIKTOY <ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΑΙΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ> ΠΟΥ "ΤΑΠΩΣΕ" ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΕΣ ΚΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΤΟΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΘΕΜΑ.
Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΟΥ ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΕΙ ΤΗΝ CIA, ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ !!! ΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΑ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΩΣ ΗΡΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΧΡΗΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΩΝΤΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΥΠ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ KINOYMENOI ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ MAJESTIC 12 ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ CIA / MOSSAD ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΣ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΨΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ.
Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΣΤΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ "ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ" ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΛΑΣ, ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ "ΟΕΑ" ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΥΠ ΑΥΝΑΝΙΖΟΝΤΑΝ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΙΑΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΑΡΘΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΤΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΗ ΕΥΠ ΚΥΠ.

ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑ-ΣΥ-Α ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΔΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΝΟΝΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΙΝΑΖΟΝΤΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΑΡΘΡΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.