3.9.10

ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ.. Η "ΑΝΤΙΕΡΑΡΧΙΑ" ΚΑΙ ΟΙ "ΔΥΟ ΗΛΙΟΙ" ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

O ΑΝΑΡΧΟΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΗΣ «ΜΙΚΤΗΣ» "ΣΕΚΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ & ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΩΝ" - ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ: ["ΑΝΤΙΕΡΑΡΧΙΚΟ" ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΗΣ] (!)

1.

ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ "ΣΕΚΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ"

[.....Ιχνηλατώντας τα χνάρια αυτής της πολιτικής εμπειρίας και της παρακαταθήκης αντάρτικων σχηματισμών, όπως η Ε.Ο. Οκτώβρης 80΄, η Αντικρατική Πάλη, η Επαναστατική Αλληλεγγύη, η 1η Μάη και ορισμένοι κύκλοι του Ε.Λ.Α. δεν αναζητούμε την ιστορική τους δικαίωση, αλλά τη συνέχεια και το ξεπέρασμα τους. Την ένοπλη επαναστατική κριτική και το αντιεραρχικό αντάρτικο πόλης.

Απ΄ την πρώτη στιγμή δραστηριοποίησης μας ως ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ δηλώσαμε την πολιτική και επιχειρησιακή ανεξαρτησία και αυτονομία απ΄ οποιαδήποτε «κεντρική καθοδήγηση» ή «κατευθυντήριο γραμμή». Άρα ότι γράφουμε στα κείμενα μας εκφράζει αποκλειστικά εμάς τους ίδιους και γι΄ αυτό τα βέλη οποιαδήποτε κριτικής ας πέσουν πάνω μας.....
]

2.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΝΑΡΧΟΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΩΝ ΣΤΟ SITE "ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ" ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ"

ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF:

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ PDF ΔΙΟΤΙ ΤΟ HTML ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ)

autonomo_feministiko_ergasthri_(bo).pdf

http://globalnewswire.wordpress.com/2009/04/05/αυτόνομο-φεμινιστικό-εργαστήρι/

αυτόνομο φεμινιστικό εργαστήρι

Posted on by globalnewswire

φεμινιστικές θεωρίες, ιστορία γυναικών

βιωματικές προσεγγίσεις των ασφυκτικών ορίων της κανονικότητας

του φύλου, πειράματα αυτοργάνωσης ενάντια στην πατριαρχία.

Δημιουργούμε ένα χώρο ελευθερίας, απεκδυόμενες/οι τις μικρές

ή μεγάλες εξουσίες των πολλαπλών μας ταυτοτήτων ωστε να συζητήσουμε

την προβληματική του κοινωνικού φύλου αντι-ιεραρχικά και συλλογικά, να

συλλέξουμε αρχειακό υλικό να οργανώσουμε την έρευνα αλλά και τη δράση μας.

Κάθε δευτέρα 9μμ

στην κατάληψη αιθρίου

στο πάντειο πανεπιστήμιο

Αρχειοθετήθηκε ως : Feminism/queer/gay/lesbian

'

Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

"ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ"


ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΚΥΚΛΙΚΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΧΑΟΥΣ", Η ΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗΣ <<ΣΕΧΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ>> ΤΟΥ Κ.Ι.Σ." ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΤΥΠΟΙΣ "ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ" ΚΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΜΕΙΚΤΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΣΥΓΓΡΑΨΕΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΞΕΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕΜΥΗΜΕΝΕΣ ΣΟΣΙΑΛΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ - ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΗΤΟΙ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΡΙΕΣ ΜΕΙΚΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΩΝ <<ΓΑΛΛΟΦΩΝΩΝ>> ΣΤΟΩΝ Ή TOΥ [ΜΕΙΚΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΕΛΦΩΝ delphiorder] ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΡΙΠΛΟΥ <<ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ>> ΠΡΑΚΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΙΩΔΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΣΩ <<ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ>> ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΓΑΛΛΙΚΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΣΟΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ" ΣΕ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΚΑΙ ΦΙΛΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΔΙΤΤΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ "ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ ΗΛΙΟΥ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΡΟΠΗΣ "ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΩΝ ΗΛΙΩΝ" ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΤΟΞΟ ΤΡΙΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ "ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ" ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑΤΟΪΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ -ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣ "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ". [ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ]

ΤΙΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ:


Είναι η έφοδος στα χειμερινά ανάκτορα, εκεί που ανατέλλουν οι δύο ήλιοι. Ο ένας ο τύραννος ζυγός-που σηκώνεται πάνω από κεφάλια που σκύβουν στο διάβα του κι ο άλλος αυτός που υποκλίνεται στο αγέρωχο βλέμμα όσων τολμούν να τον αντικρίσουν κατάματα και τους ζεσταίνει στην περπατησιά τους. Αυτή είναι η διαφορά μας με όσους δεν τολμούν, εμείς καταργούμε τον πρώτο ήλιο. Έτσι ανατέλλει το αντάρτικο πόλης. »(F. Fanon, Τορίνο, 1966)-

Ο υπέρτατος σχεδιασμός και το καθήκον ενός αντάρτη πόλης είναι να αποδιοργανώσει το εσωτερικό της χώρας του, να πλήξει την εθνική οικονομία, να κιβδηλώσει την δημόσια εξωτερική εικόνα και να δημιουργήσει διεθνή ανυποληψία, να αποσταθεροποιήσει το σύστημα και να προκαλέσει τον εθνικό διχασμό. Όσο για τις συνέπειες, σ΄ αυτή την ξέφρενη πορεία του ένοπλου αγώνα γνωρίζουμε πως οι φυλακές είναι μπροστά μας. Μπορούμε ν΄ αποδεχτούμε το ενδεχόμενο της σύλληψης, ακόμα και της δολοφονίας μας(αφού δεν πρόκειται να παραδοθούμε έτσι απλά…), ως αποτέλεσμα της δράσης μας. Όμως θ΄ αναγκάσουμε πρώτα την Ελλάδα να ματώσει.

Θα κάνουμε το κράτος ν΄ αποκλείσει τις επικίνδυνες περιοχές, οι μπάτσοι θα περιπολούν μέσα σε τεθωρακισμένα, στρατιώτες θα φυλάνε τις πλατείες, το ένδοξο σύμβολο του Ρarabellum 38 θα ξαναγυρίσει στις διαδηλώσεις ενώ αυτοί θα σπάνε πόρτες στα σπίτια για έρευνες εμείς θα τους σπάμε τα κεφάλια, οι αντάρτικες ομάδες θα οργανώσουν την νύχτα και ολόκληρος ο πληθυσμός των αστικών κέντρων θα συνηθίσει να ζει με τους μαύρους καπνούς στον αέρα απ΄ τις βόμβες και τους εμπρησμούς. Θέλουμε να θέσουμε σε ισχύ την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, τον εμφύλιο επαναστατικό πόλεμο. Η ουδετερότητα στο εκτελεστικό απόσπασμα καργιόληδες. Τον λόγο τώρα έχουν τα όπλα και ο ανορθόδοξος επαναστατικός πόλεμος. Γιατί η εξουσία επιβάλλεται αλλά και καταργείται στην κάνη των όπλων.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ΣΚΟΠΙΑ ΟΜΠΑΜΑ "ΠΡΑΣΙΝΟΙ" "ΚΙΤΡΙΝΟΙ" ΣΟΣΙΑΛΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΥΠΟ ΤΙΣ ΘΙΒΕΤΙΑΝΟΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΗΛΙΟΥ

"....ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ "ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ ΣΑΜΠΑΛΙΚΟΥ ΗΛΙΟΥ", ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΚΤΙΝΩΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ "ΠΡΑΣΙΝΑ" ΣΟΣΙΑΛΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΦΘΕΙ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΑΜΠΑΛΙΚΟΥ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ ΗΛΙΟΥ ΣΤΗ ΝΕΩΤΕΡΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ-ΒΑΡΔΑΡΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΩΝ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΝΑΖΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ, ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΓΕΩΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ ΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΕΠΟΠΤΙΚΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΑ ΘΕΟΣΟΦΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΗΡΥΞΟΥΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΩΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ [Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣΦΡΥΣΗ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΣΟΣΙΑΛΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΟΥ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΡΧΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ] ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘOYN ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROPOLICE ΚΑΙ ΤΗΝ "ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΟΑΣΤΥΝΟΜΙΑ" ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΜΟΝΕΣ ΠΙΕΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΔΙΤΤΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΜΥΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΟΠΗ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΤΟΥ ΑΚΤΙΝΩΤΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ ΗΛΙΟΥ Ή ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΦΕΡΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥ ΗΛΙΟΥ RIZING SUN & BLACK SUN ΝΑΖI ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΣ ΔΙΤΤΑ ΕΙΤΕ ΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΝΑΤΕΛΛΩΝ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΩΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΟΣΙΑΛΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΨΕΥΔΟΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ [ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΦΕΡΟΥΣ ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟΥ] ΣΕ ΤΑΥΤΙΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΛΕΘΡΙΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΤΑΞΗ ΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΝΑΤΕΛΛΩΝ [ΜΑΥΡΟΣ] ΗΛΙΟΣ ΣΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΗΛΙΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΩΣ [BLACKSUN 666 REICH OF THE BLACK SUN]

Η ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΗ ΕΝΘΕΡΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΝΑΤΟΪΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΤΑ «ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ» ΣΤΙΣ ΟΛΟΦΑΝΕΡΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΥΠΕΡΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΑΦΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΗΣ ΑΓΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΔΙΣΤΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΡΟΠΗΣ ΕΚΦΡΑΖΟΜΕΝΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ [ΜΑΥΡΟΥ] ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΤΑΞΗ Η ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΤΥΦΛΗ ΕΝΘΕΡΜΗ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥ EYNOΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΑΦΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΙΝΙΚΩΝ ΚΙΝΕΖΟΓΕΝΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΟΣΟΦΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΡΟΠΗΣ ΕΚΦΡΑΖΟΜΕΝΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ ΗΛΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙ ΜΑΟΪΚΗΣ ΚΑΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΝΩ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ ΣΑΜΠΑΛΙΚΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΗ ΥΨΗΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΨΗΛΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΨΕΥΔΟΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΦΕΡΟΥΣ ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ...."