23.9.10

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ: ΧΡΥΣΑ ΜΥΛΩΝΑ, ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΤΑΞΙΑΡΧΗ, ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΤΑΘΕΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΙΣΧΟΙΝΑ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΚΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΧΡΥΣΑ ΜΥΛΩΝΑ, 2. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΤΑΞΙΑΡΧΗ, 3. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΤΑΘΕΑ, 4. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΙΣΧΟΙΝΑ, 5. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΚΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΙΣΑΝΔΡΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΜΑΖΟΝΙΚΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΕΚ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΕΘΡΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΤΥΠΙΚΩΣ Ή ΑΤΥΠΩΣ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΜΑΖΟΝΙΚΕΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΩΣ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ (αφού η εισαγγελέας διατάσσει και κινητοποιεί την ένοπλο δύναμη της αστυνομίας) ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΒΙΑΙΩΣ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ, ΕΠΙ ΕΞΙ (6) ΕΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ-ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΣΗΣ, ΟΠΟΥ Ο ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ "…η εισαγγελέας μου είπε..." ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ "…ο παιδοψυχίατρος μου είπε…", ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΑΤΗ ΤΥΠΟΥ «ΟΥΡΟΒΟΡΟΥ ΟΦΕΩΣ» - «ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ» - «ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΑΙΤΙΑΣ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ», ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ~ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗΣ ΘΗΛΕΙΑΣ ΡΟΠΗΣ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ", ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 2502, "ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ", "ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ", Άρθρο 8, «Στις διαδικασίες που αφορούν ένα παιδί, η δικαστική αρχή έχει την εξουσία, στις περιπτώσεις που καθορίζονται από το εσωτερικό δίκαιο και που απειλείται σοβαρά η ευτυχία του παιδιού, να επιληφθεί αυτεπαγγέλτως», ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ «ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ» ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ-ΠΑΤΕΡΑ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΧΡΥΣΑ ΜΥΛΩΝΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΤΑΞΙΑΡΧΗ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΤΑΘΕΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΙΣΧΟΙΝΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΚΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΕΠΙΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΟ «ΑΓΩΝΑ» ΑΦΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ-ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΕΩΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝΔΡΑ-ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, (Άρθρο 239 Π.Κ.), ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, (Άρθρο 259 Π.Κ.), ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΙΩΠΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, (Άρθρο 232 Π.Κ.) ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, (Άρθρο 137 Α’ Π.Κ. & Άρθρο 137 Β’ Π.Κ.) ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΣΥΝΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ (Άρθρο 134 Π.Κ. & Άρθρο 136 Π.Κ.).συνέχεια εδω:
http://nemetwr.pa-sy-a.gr/2010/05/22/00-00/pa-sy-a_nemetwr_2010-05-22_00-00.htm