ΝΙΚΟΣ ΛΥΓΕΡΟΣ - ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΝΗΜΗΣ. ΤΟ 'ΑΟΡΑΤΟ' ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΤΟ 2007

ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 'ΑΟΡΑΤΗ' ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΟΛΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΔΩΝ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑΣ ΦΥΛΩΝ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΛΕΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟ 2007 ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΟΡΦΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ. Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΖΗΤΙΑΝΕΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΙΚΟ ΛΥΓΕΡΟ ΤΟ 2007 ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ; ΠΩΣ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟ ΛΥΚΑΥΓΕΣ ΤΟΥ 2010 ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΝΑ ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ-AΡΚΑΔΩΝ - ΙΩΝΩΝ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΤΖΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΄ΚΡΙΣΗ΄ ΤΟΥ ΥΒΡΙΔΙΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΧΩΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΠΡΟΣΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΟΜΗΡΙΚΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΥΒΡΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ. ΠΟΛΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΑ 3.000.000 ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΞ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙ(ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ Π.Χ) ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΑΝΟ-ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.

συνέχεια εδώ:

http://etinarcadia-ego.blogspot.com/2009/12/2007.html