ΜΕΣΩ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛ. ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΚΤΗΝΗ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ "ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΟΥΝΕ"

ΑΠΟ ΗΠΑ ΜΕΣΩ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ <<ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ>> ΠΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛ. ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΑΙΜΟΠΟΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΟΥΝΕ ΜΕ ΝΕΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ.


"Από το ελληνικό λιμάνι του Αστακού πρόκειται να ξεκινήσουν δύο φορτία με όπλα και πυρομαχικά με κατεύθυνση το λιμάνι του Άσντοντ στο Ισραήλ στα μέσα ή τα τέλη Ιανουαρίου. Τη μεταφορά των φορτίων έχει αναλάβει η Διοίκηση Θαλασσίων Μεταφορών των ΗΠΑ, η οποία έχει ναυλώσει εμπορικα πλοία για να τη φέρουν εις πέρας. Τα πλοία θα μεταφέρουν 325 κοντέινερ με 3.000 τόνους στρατιωτικού υλικού, το οποίο παραμένει άγνωστο. «Λόγους ασφαλείας» επικαλέστηκε εκπρόσωπος του αμερικανικού Πενταγώνου για τη μη διευκρίνηση του φορτίου, όταν ρωτήθηκε σχετικά από την ισραηλινή εφημερίδα Χααρέτζ. Ο διαγωνισμός για τη ναύλωση των πλοίων δημοσιεύθηκε στο Ρόιετρς στις 31 Δεκεμβρίου 2008 και έληξε στις 5 Ιανουαρίου 2009."
http://www.tvxs.gr/v3024

Εγκληματίες, στυγνοί φονιάδες, πειραματίζονται σε νέα όπλα

http://cretanpatriot.blogspot.com/2009/01/blog-post_926.html


Το Ισραήλ πειραματίζεται σε νέα δολοφονικά όπλα

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ - ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΠΛΑ ΑΠΟ Η.Π.Α. ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΑ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ (ΕΒΡΑΪΚΑ) ΚΤΗΝΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ